SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Barça es juga avui a Munic, davant del Bayern, la continuïtat a la Lliga de Campions

El Barça es juga avui a Munic, davant del Bayern, la continuïtat a la Lliga de Campions || Necessita igualar el resultat del Benfica contra el Dinamo

Xavi, ahir durant l’entrenament de l’equip a Munic.

Xavi, ahir durant l’entrenament de l’equip a Munic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona es juga avui a l’Allianz Arena davant del Bayern de Munic el seu futur a la Lliga de Campions (21.00), en un partit a porta tancada per la pandèmia. El Barça vol evitar el desastre de caure, per primera vegada des de la 2000-01, en la fase inicial de la Champions. Sense gol –tan sols 2 en 5 jornades–, amb l’ànim baix per la derrota de Lliga contra el Betis i amb l’absència del seu jugador franquícia, Ansu Fati.

Els comptes estan clars: el Barça almenys ha d’igualar el resultat que faci el Benfica davant del Dinamo de Kíev. Si perd l’equip portuguès, el Barça passa encara que perdi. Si el Benfica guanya, el Barça haurà de guanyar.“Tenim davant un dels pitjors rivals que podíem tenir.

Actualment, és un dels millors equips del món i juga al seu camp. És una dificultat extrema, però estem amb il·lusió i amb ganes de competir, sabent que depenem de nosaltres. Si guanyem demà, ens classifiquem.

És una final, ho donarem tot. La història diu que no hem guanyat mai a Munic, però la història està per trencar-la”, va declarar Xavi en roda de premsa.“Ho intentarem, el que rema fins al final no creu mai en la paraula fracàs. Som positius.

Depenem de nosaltres per guanyar els tres punts. Anirem a guanyar, a dominar, a atacar, a crear oportunitats, sabent que davant tenim un rival molt complicat”, va dir.

Xavi, ahir durant l’entrenament de l’equip a Munic.

Xavi, ahir durant l’entrenament de l’equip a Munic.EFE

tracking