SEGRE

HOQUEI PATINS WS EUROPE CUP

El Llista torna a jugar avui a l'Onze de Setembre, gairebé dos anys després

El Llista torna a jugar avui a l'Onze de Setembre, gairebé dos anys després, obligat a guanyar el Noisy francès || Després de perdre en el debut contra el Poire, no pot fallar si vol ser a quarts

L’equip llistat s’ha entrenat tres dies a l’Onze de Setembre abans de la reestrena d’avui.

L’equip llistat s’ha entrenat tres dies a l’Onze de Setembre abans de la reestrena d’avui.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Finques Prats Lleida Llista tornarà a jugar avui un partit oficial a l’Onze de Setembre un any i nou mesos després que el seu pavelló fos transformat en un improvisat hospital de campanya per a malalts de Covid i després en un centre de vacunació massiva. Des del 3 de març del 2020, deu dies abans que esclatés la pandèmia del coronavirus, l’equip llistat no juga a casa seua, havent de fer-ho de prestat a Bell-lloc. Avui acaba el desterrament i comença una nova etapa, i ho farà disputant una autèntica final davant del CS Noisy-le-Grand francès (20.30 hores).

Després de debutar amb una inesperada derrota a la pista del Poire Roller, també de la Lliga francesa (5-4), els llistats no poden permetre’s una altra ensopegada si no volen complicar-se el seu accés als quarts de final de la WS Europe Cup, de la qual són els vigents campions. “És un partit súper important que hem de guanyar sí o sí”, assegurava ahir el tècnic Albert Folguera, que creu que la tornada a l’Onze de Setembre “és una motivació extra”. “La veritat és que les sensacions són bones.

Hi havia moltes ganes de tornar i això és un revulsiu per als jugadors, a qui s’ha vist amb un altre aire”, va apuntar. Encara que només han pogut entrenar tres dies, no creu que sigui un problema. “Ho podem suplir amb motivació.

A més, ells venen a una pista que no coneixen i molts dels nostres jugadors ja hi havien jugat. Poden més les ganes de tornar que el fet d’haver entrenat poc, per tant espero que no es noti”, va dir, per afegir: “Tornem a casa, amb la motivació que això implica, i davant del nostre públic, la qual cosa ha de ser la bomba, el factor determinant per fer un bon partit i guanyar.”

“Haver perdut a la pista del Poire no ens permet fallar més, i menys jugant a casa”, assegura

Sobre el rival, l’entrenador llistat va reconèixer que “és molt millor equip que el Poire, amb una rotació de vuit jugadors, amb tres catalans i un portuguès, molt físic, que corre molt bé a la contra i que no té a veure res amb el Poire”. És per això, va dir, que “hem de ser molt seriosos, demostrar que som un equip d’OK Lliga, defensant molt bé, ordenats i controlant el partit, perquè si no el tenim sota control els afavorirà més a ells.

Cal jugar amb molta solvència i serenitat, però molt intensos alhora.” Folguera no creu que la victòria davant del Reus provoqui una relaxació entre els seus homes. “Som conscients d’on som. Haver perdut a Poire no ens permet fallar més, i menys jugant a casa”, va asseverar.

Un centenar de nous socis en una setmana

En tot just una setmana, el Llista Blava ha aconseguit augmentar la massa social en un centenar més d’abonats, que dijous, quan el club va poder obrir per primera vegada després de la pandèmia la seua oficina a l’Onze de Setembre, van començar a passar per retirar el carnet. L’entitat, que malgrat el desterrament a Bell-lloc ha pogut retenir poc més de 300 socis, ha depassat ja la xifra de 400 i espera ben aviat superar els 500.

PCR negatives i el Barça-Llista es jugarà

El partit que el Llista ha de jugar dijous vinent al Palau Blaugrana es podrà disputar sense problemes a l’haver sortir negatives les proves PCR que ahir es van fer els tres jugadors blaugrana que no havien quedat afectats pel brot de coronaviurs, concretament Matías Pascual, Sergi Panadero i Sergi Llorca.

Seran baixa per Covid Aitor Egurrola, Nil Roca i Pau Bargalló, mentre que Sergi Fernández podrà jugar perquè compleix la quarantena dimarts. La resta d’afectats ja van jugar la jornada anterior.

tracking