SEGRE

Acord a la Paeria per rescindir el conveni amb el Lleida sobre l'ús del Camp d'Esports

Estat de les graderies del Camp d'Esports.

Estat de les graderies del Camp d'Esports.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor d'esports de la Paeria, Ignasi Amor, ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa que els grups del consistori han arribat a un acord per rescindir el conveni d'ús del Camp d'Esports amb el Lleida Esportiu. No obstant, encara s'ha de decidir si la decisió anirà al ple del desembre o al del gener i si s'esperarà a final de temporada per fer fora del Camp d'Esports el primer equip del club blau.

Amor ha explicat que la resolució del conveni quedarà pendent de l’informe final de resposta a les al·legacions presentades pel club a l'expedient obert pels incompliments del conveni que s'han detectat, que està ara en mans dels serveis tècnics de la regidoria d’Esports i de la Secretaria General, que també n'està elaborant un informe jurídic. Un cop es disposi d’aquests informes, se celebrarà una comissió extraordinària per tal d’adoptar la decisió relativa a la resolució del conveni i el termini perquè el club retorni les instal·lacions, disposició que haurà de ser ratificada pel ple municipal.

El regidor ha dit també que les al·legacions presentades pel Lleida Esportiu "són molt extenses" i encara les estan revisant de forma "exhaustiva", tot i que ha avançat que troben a faltar documentació referent als incompliments de parts del conveni amb l'ajuntament, com són la destinació de les instal·lacions a l'esport de base, la visibilitat dels anagrames de la Paeria i el manteniment de les instal·lacions, entre d'altres.

"Un cop hem decidit rescindir el conveni, ens hem emplaçat amb la resta de grups polítics a seguir parlant per veure quan i de quina manera ho podem fer", ha afirmat Amor. "Volem manifestar que des de la Paeria estem al costat dels nens i de les famílies, així com de la plantilla i del cos tècnic del primer equip", ha afegit.

tracking