Espanya supera Alemanya i jugarà les semifinals

Lluitarà per les medalles després de superar un mal inici de partit

Les jugadores de la Selecció Espanyola celebren la victòria d’ahir davant d’Alemanya.EFE

Espanya té més a prop l’opció de treure’s l’espina que té clavada des de la final del Campionat del Món del 2019 d’handbol femení, a Kumamoto, on van perdre l’or en l’últim segon davant de Països Baixos. Ahir van superar, amb més atreviment i intensitat que joc, una Alemanya (26-21) que va emmudir el Palau d’Esports de Granollers al principi del partit. Tanmateix, la defensa de nou i una actuació ressenyable de Merche Castellanos sota pals van fer volar les de Prades, que lluitaran per les medalles divendres amb el vencedor del Noruega-Rússia.

Amb aquesta victòria la selecció manté el seu expedient irreprotxable en aquest Mundial.Espanya va sortir molt espessa en atac i va tardar més de set minuts a inaugurar el seu marcador. Ho va fer Shandy Barbosa, que estava sent molt vigilada per la defensa teutona (1-5, min 9). Amb el pas dels minuts l’equip va millorar en defensa i es va classificar per a les semifinals amb un gran triomf.