SEGRE

CICLISME CICLOCRÒS

La Seu acull diumenge el Campionat de Catalunya de ciclocròs

La cita reunirà a la capital de l'Alt Urgell 350 bikers entre totes les categories

La prova es va presentar ahir a l’ajuntament de la Seu.

La prova es va presentar ahir a l’ajuntament de la Seu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Seu d’Urgell acollirà aquest diumenge el Campionat de Catalunya de Ciclocròs (CX) 2021. L’escenari serà l’Horta del Valira, on a partir de les 9.15 hores del matí es trobaran els ciclistes per disputar la cita més important de la temporada del ciclocròs català. Els organitzadors preveuen la participació d’uns 350 esportistes repartits en les diferents modalitats, segons van explicar ahir, durant la presentació de la prova, Carlos Guàrdia, tinent d’alcalde i regidor d’Esports de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, i Emili Pérez, president de l’Sprint Club Andorra i de l’Escola Purito.

El campionat se celebrarà en el marc de la segona edició del Gran Premi la Seu d’Urgell, un espectacle per encarar la recta final d’una temporada de Copa Catalana de Ciclocròs que ja porta deu cites disputades des del mes de setembre passat. Emili Pérez va explicar que les carreres es desenvoluparan en un circuit “exigent i idíl·lic” de tres quilòmetres de recorregut, que es va estrenar el 2019. Carlos Guàrdia, per la seua part, va afirmar que la ciutat té les “aptituds òptimes” per organitzar campionats esportius com el del ciclocròs i va recordar que el 2019 ja es va organitzar la Copa Catalana d’aquesta modalitat i va tenir “molt bona valoració per part dels organitzadors”.

Aquesta competició puntuarà també per a la Copa Catalunya de cada categoria i servirà per determinar els campions i les campiones de Catalunya, que es classificaran per a l’Estatal. La cita està organitzada per l’Andorra Sprint Club, l’ajuntament de la Seu i el Vélo Cafè de la Seu. La sortida per a la primera categoria serà a les 9.15.

tracking