SEGRE

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Conviden la gimnasta lleidatana amb Down Àngela Mora a conèixer l'equip olímpic espanyol després de fer història

La Federació convida la gimnasta lleidatana amb Down a conèixer l'equip olímpic espanyol || Va fer història al competir en un Estatal absolut

Àngela Mora, al concloure el seu exercici a l’Estatal, mentre darrere l’observa Maribel Moncasí.

Àngela Mora, al concloure el seu exercici a l’Estatal, mentre darrere l’observa Maribel Moncasí.RFEG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La jove de Maials Àngela Mora, de 17 anys, que va protagonitzar a començaments de mes tota una fita al convertir-se en la primera gimnasta amb síndrome de Down que participava en un Campionat d’Espanya absolut de gimnàstica artística, visitarà avui el CAR (Centre d’Alt Rendiment) del Consell Superior d’Esports a Madrid després de ser convidada per la Federació Espanyola d’aquest esport, que li retrà un homenatge. La lleidatana va fer història en el Campionat d’Espanya Individual, Clubs i Autonomies i Estatal Base de gimnàstica artística, tant en modalitat masculina com femenina que va acollir Pamplona, amb uns 1.200 participants. Mora, que pertany a Asvolcall Lleida però competeix i s’entrena amb el club Gimnàstic FEDAC, ja havia fet història el març del 2019 al competir a la Copa Catalana.

Llavors va participar al costat d’una altra lleidatana, Marta Jové, companya de club ara retirada, i Pía Arumí, del Club Gimnàstic Osona. A l’Estatal va ser l’única entre els més de mil participants.Acompanyada de la seua entrenadora Maribel Moncasí, serà rebuda pel president de la Federació Espanyola de Gimnàstica, Jesús Carballo, així com per les integrants de l’equip espanyol que van ser als passats Jocs de Tòquio. La seua entrenadora Maribel Moncasí aprofitarà l’ocasió per presentar el seu projecte inclusiu en el qual treballa des de fa uns anys en el FEDAC i que vol que tingui un recorregut més gran arran de l’èxit i el ressò mediàtic que ha tingut la participació d’Àngela Mora en un Estatal absolut.

tracking