SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

Tres jugadors del Llista, amb la selecció catalana

El Vila-sana n'aporta tres a l'equip que es mesurarà a Catalunya el 2 de gener

Uri Vives i el blaugrana Sergi Panadero, darrere d’ell, compartiran selecció el proper 2 de gener.

Uri Vives i el blaugrana Sergi Panadero, darrere d’ell, compartiran selecció el proper 2 de gener.ALBA TARRÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres jugadors del Finques Prats Lleida Llista han estat convocats pels seleccionadors catalans d’hoquei patins per formar part de la selecció de Catalunya que el proper 2 de gener disputarà a Vilafranca del Penedès un partit solidari corresponent a la campanya Nadal sobre Rodes, en benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. Els tècnics Josep Maria Barberà i Jordi Camps han seleccionat el porter Martí Serra, que fa unes setmanes es va estrenar amb la selecció absoluta d’Espanya a l’Europeu de Portugal, i els dos màxims golejadors del quadre llistat a la competició domèstica, Jepi Selva i Uri Vives. Per reduir al màxim possibles contagis entre els participants, la federació ha optat per confeccionar una selecció amb integrants de quatre equips de l’OK Lliga, concretament els quatre catalans que són entre els cinc primers de la competició.

D’aquesta forma, també figuren a la llista els blaugranes Pau Bargalló i Sergi Panadero; Blai Roca, Jordi Bargalló i Roc Pujades del Noia, i Marc Julià i Raúl Marín del Reus Deportiu. El matx es disputarà a les instal·lacions del Vilafranca a partir de les 18.15 hores.En l’apartat femení, el Club Patí Vila-sana tindrà representació en el combinat de jugadores que es mesurarà també el 2 de gener a la selecció catalana. D’aquesta manera han estat convocats la portera Laia Navarrete, Laura Barcons i l’argentina Luchi Agudo.

Victòria Porta, a un control amb l’Espanyola

La jugadora del Patí Vila-sana Victòria Porta, màxima golejadora de l’OK Lliga femenina amb catorze dianes, ha estat convocada per la Federació Espanyola per fer dilluns vinent un control d’entrenament amb la selecció absoluta amb vistes al Mundial de l’any que ve, que es disputarà a San Juan (Argentina).

L’Alpicat juga avui el seu partit ajornat contra el Taradell

L’Hoquei Club Alpicat rep aquesta nit (21.00) el Taradell corresponent al partit que va ser ajornat en el seu dia de la cinquena jornada de l’OK Lliga Plata Sud. L’equip que dirigeix Xavi Roy intentarà trencar una sequera de victòries que dura ja mes i mig, encadenant tres partits sense guanyar, saldats amb dos empats, un a la pista del Barça i un altre a casa davant del Vic, i una derrota, l’única de la temporada que va encaixar en la visita al Shum Maçanet.

Durant aquest temps també ha patit dos ajornaments, l’esmentat encontre davant del Taradell i el de dissabte passat a la pista del Sant Cugat, al detectar-se quatre positius per Covid en el conjunt barceloní. L’Alpicat, que aspira a l’ascens, s’enfronta a un rival directe, ja que el Taradell ocupa la segona posició de la taula.

tracking