SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

L'Alpicat dona el cop

L'equip lleidatà es retroba amb la victòria en un partit que va afrontar amb dos baixes per Covid || Atropella el Taradell i retalla el desavantatge

Diversos jugadors del Taradell van jugar amb mascareta pels dos positius confirmats a l’Alpicat.

Diversos jugadors del Taradell van jugar amb mascareta pels dos positius confirmats a l’Alpicat.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hoquei Club Alpicat va sumar ahir una victòria d’or i incontestable contra tot un Taradell, descendit de l’OK Lliga i que arribava segon classificat del grup sud de Plata. Els de Xavi Roy van donar tot un recital, sobretot a la segona meitat, amb Joan Ramon Serret infal·lible en les jugades a bola aturada. L’Alpicat va haver de sobreposar-se als dos positius de Covid que tenia, un detectat diumenge i un altre dimarts al matí, de forma que el club va decidir sotmetre ahir la resta de la plantilla i cos tècnic a una PCR per descartar més contagis.

L’entitat ho va comunicar immediatament a la Federació Espanyola, que va acordar la disputa del partit a l’haver-hi menys de quatre positius, que és el número a partir del qual es pot sol·licitar l’ajornament.L’arrancada va ser trepidant, amb un penal per al Taradell que Daniel Rodríguez va desaprofitar i, 30 segons després, Ballestero posava en avantatge l’Alpicat. A poc a poc el quadre lleidatà va anar assumint el comandament i malgrat que el Taradell va empatar als 7 minuts Zilken va tornar a situar al davant el seu equip superat l’equador de la primera meitat. A la segona meitat, la situació va fer un gir i l’Alpicat va passar per sobre del rival, amb exhibició de Joan Ramon Serret des del punt de la falta directa, anotant les tres de què va disposar el seu equip, i de Raúl Fernández, que va anotar uns altres dos gols per rematar el Taradell, que ara veu retallat a quatre punts l’avantatge que tenia sobre els lleidatans.

Aquests, per la seua part, es retroben amb el triomf després de tres jornades sense guanyar, amb una derrota i dos empats.

tracking