SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Multes al Lleida Esportiu per invasió de camp i per bengales

En total, 500 euros, just el dia en què el club va decidir jugar a porta tancada

Jugadors i afició celebren la victòria davant del Brea dissabte passat.

Jugadors i afició celebren la victòria davant del Brea dissabte passat.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge únic de Competició de la RFEF, José Alberto Peláez Rodríguez, va acordar ahir imposar dos multes al Lleida Esportiu, per un valor global de 500 euros, per invasió de camp i també per encesa de bengales. El jutge únic imposa aquestes sancions en ocasió del partit que van disputar el Lleida Esportiu i el Brea al Camp d’Esports dissabte passat, en el qual els propietaris del club lleidatà van decidir unilateralment que es jugaria a porta tancada i ho van anunciar tan sols cinc hores abans de l’inici. Malgrat tot, a la pràctica i després que la decisió provoqués la indignació d’aficionats del Lleida i també del Brea que s’havien desplaçat sense ser avisats, sí que van aconseguir accedir a l’estadi seguidors de tots dos equips.

La multa de més quantia és la que fa referència a invasió de públic, que és de 300 euros, mentre que per l’encesa de bengales són 200 euros. En qualsevol cas, el jutge únic justifica aquestes sancions per “alteració del partit de caràcter lleu, presentant-se la circumstància agreujant de reincidència”. Val a recordar que anteriorment, en el partit contra l’Eixea, no hi va haver control d’accessos ni seguretat i grups d’aficionats han arribat a ocupar la llotja buida de dirigents des de fa diversos partits.

També va ser suspès ahir per un encontre el delegat de camp del club lleidatà, Walter Litwin, “per l’omissió de les obligacions que li incumbeixen”, entre les quals, acudir amb l’àrbitre al vestidor d’aquest, facilitant-li per tant l’accés. Per això, s’ha imposat al club una multa de 45 euros.S’ha de recordar que l’àrbitre del Lleida-Brea, Roberto Jiménez Olano, va posar a l’acta, a més de l’encesa de bengales, que “a la nostra arribada no hem trobat cap accés obert a l’estadi, ni personal del club local que ens indiqués per on accedir-hi.

En una de les portes ens hem trobat un grup d’aficionats locals, que van ser els que van trucar als responsables del club perquè ens permetessin accedir. Tot seguit, quan estàvem entrant, l’esmentat grup es va amuntegar al voltant del lloc, havent de passar entre ells sense cap tipus de personal de seguretat que ens acompanyés”.

tracking