SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Ajornat per la Covid-19 el Força Lleida-Girona

El club gironí va comunicar ahir diversos positius més || El partit havia despertat molta expectació i ja s'havien venut més de 700 entrades

El matx havia creat expectació entre l’afició.

El matx havia creat expectació entre l’afició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida tampoc no jugarà dimarts vinent el partit que l’anava a enfrontar al Bàsquet Girona ja que va comunicar ahir el quadre gironí diversos positius més a la plantilla. Dimecres passat només eren dos els afectats, un d’ells de l’staff tècnic, però ahir es van confirmar més casos, sense que en precisessin el número, tot i que prous –el mínim és tres– com per sol·licitar a la Federació Espanyola l’ajornament del matx, que ahir mateix ja es va fer efectiu. És el segon encontre ajornat que acumulen tots dos equips, ja que els lleidatans no van poder jugar dimarts passat a la pista del Palència per diversos positius en el conjunt castellà, mentre que el quadre que lidera Marc Gasol tampoc va poder disputar el seu a Oviedo per diversos contagis entre la plantilla asturiana.

A falta que ambdós clubs es posin d’acord per fixar una nova data, ja es coneix el dia per disputar el duel entre lleidatans i de Palència, que serà el proper 12 de gener a partir de les 20.30 hores.El derbi entre l’ICG Força Lleida i el Bàsquet Girona havia despertat una gran expectació entre l’afició lleidatana, que no es volia perdre l’ocasió de veure en viu Marc Gasol, un excampió de l’NBA que des que va debutar amb el club del qual és també el president tot han estat victòries. Fins ahir ja s’havien venut més de 700 entrades anticipades i un centenar d’abonaments de la campanya que el club havia posat recentment en marxa per a la segona volta, un fet gairebé sense precedents en la curta història de l’entitat.Seguint amb el protocol que marquen les autoritats sanitàries, la plantilla del Girona ha quedat confinada, suspenent-se tots els entrenaments. L’ICG Força Lleida, per la seua part, es va sotmetre ahir a una segona tanda de tests d’antígens –ja ho va fer dilluns passat–, els resultats de la qual van sortir negatius

El duel que el quadre lleidatà té ajornat amb el Palència es disputarà el 12 de gener vinent

De tota manera, el cos tècnic que capitaneja Gerard Encuentra, a instàncies dels serveis mèdics, ha optat per continuar aquesta setmana amb els entrenaments individuals fins avui al migdia, quan la plantilla inicia el minidescans nadalenc.

A causa de l’ajornament del partit, no es tornarà a entrenar diumenge com estava previst, sinó que ho farà dilluns al matí, després de sotmetre’s a una altra tanda de testd d’antígens. El pròxim matx oficial es jugarà el dia 9 de gener contra l’Oviedo, també al Barris Nord.

El matx havia creat expectació entre l’afició.

El matx havia creat expectació entre l’afició.

tracking