SEGRE

FUTBOL CORONAVIRUS

Pep Guardiola dona positiu per Covid i és finalista al The Best

Pugnarà pel premi de la FIFA el dia 17 amb Mancini i Tuchel

Pep Guardiola.

Pep Guardiola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, i el seu tècnic assistent, Juanma Lillo, han donat positiu per coronavirus i no viatjaran a Swindon per dirigir el partit dels citizens d’avui divendres de la tercera ronda de FA Cup, va anunciar el club anglès. Tant el català com el guipuscoà van donar positiu per Covid-19 després de les proves a què van ser sotmesos dimarts passat. “Ambdós estan ara aïllats, juntament amb altres casos positius dins de la bombolla del primer equip del City”, va informar l’entitat anglesa.

D’aquesta manera, el nombre d’afectats pel brot de Covid en el club s’eleva a 21. D’ells, 14 afectats són personal del primer equip i set, jugadors. L’entrenador assistent Rodolfo Borrell es farà càrrec de l’equip per al viatge a Swindon.

D’altra banda, Guardiola, l’italià Roberto Mancini (selecció d’Itàlia) i l’alemany Thomas Tuchel (Chelsea FC) són els finalistes al premi The Best al millor entrenador de futbol masculí, va anunciar ahir la FIFA. Els tres pugnaran per un guardó que s’entregarà el proper dia 17 en una gala que se celebrarà a la seu de la FIFA a Zuric (Suïssa). A més, l’extècnic del Barça i actual seleccionador d’Ucraïna, el lleidatà Lluís Cortés, també ha estat elegit entre els tres finalistes al The Best a millor entrenador de futbol femení, una categoria en la qual lluitarà pel premi amb l’anglesa Emma Hayes (Chelsea) i la neerlandesa Sarina Wiegman (selecció dels Països Baixos i selecció d’Anglaterra).

tracking