SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Una setmana clau per al Lleida Esportiu

Avui té reunió amb la Paeria, just dos dies abans de la trobada de la comissió informativa per debatre el seu desnonament || L'RFEF s'ha de pronunciar sobre el partit ajornat per Covid a Sòria

La plantilla del Lleida Esportiu, divendres passat durant l’entrenament.

La plantilla del Lleida Esportiu, divendres passat durant l’entrenament.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paeria i Lleida Esportiu estan citats per avui a les 12.00, just dos dies abans que dimecres es reuneixi la comissió informativa amb la presència de representants de tots els grups municipals per abordar el tema de la rescissió del conveni d’ús del Camp d’Esports per part del club. En representació de la Paeria hi haurà el regidor d’esports Ignasi Amor, acompanyat d’assessors, mentre que per part del Lleida Esportiu –segons va comunicar en el seu dia el mateix club– hi aniran l’advocat valencià especialitzat en dret esportiu Javier Marco (va arribar a ser president del Cartagena la temporada 2014-15) i un altre lletrat especialitzat en dret internacional i auditor. Javier Marco ja va acompanyar Jordi Esteve en una reunió a Lleida amb l’empresari interessat a fer-se càrrec del club, Luis Pereira.

El Lleida va advertir que si a la reunió no hi havia l’alcalde Miquel Pueyo tampoc hi assistiria el president Jordi Esteve. La reunió, a més, no tindrà lloc ni tan sols a l’edifici de l’ajuntament, sinó a les dependències municipals del departament d’esports al costat de la Llotja.

En aquesta reunió no s’espera que hi hagi grans novetats. Els representants municipals escoltaran els del Lleida, però l’autèntic debat tindrà lloc dimecres quan es reuneixi la comissió informativa. En qualsevol cas, en aquesta qüestió no hi ha fissures entre els grups municipals. Tots estan d’acord a expulsar el Lleida del Camp d’Esports, encara que la incògnita que queda en l’aire és si es farà immediatament o es deixarà que acabi la temporada. La decisió es votarà al ple d’aquest mes. Algun grup, com el PSC, ja ha manifestat que és partidari que la rescissió sigui fulminant.

A més, aquesta setmana ha de pronunciar-se l’RFEF sobre l’ajornament del partit Numància-Lleida. El club sorià va presentar al·legacions després de la versió de la plantilla del Lleida desmentint la directiva quant al nombre de positius per Covid. Segons els jugadors, només n’hi havia tres que no podien jugar (Toni Vicente, David López i Alejandro Mejía), a més del tècnic Gabri García. L’RFEF podria des de marcar una nova data del partit fins a decidir donar per guanyador el Numància.

tracking