SEGRE

La Paeria confirma l'expulsió immediata del Lleida Esportiu del Camp d'Esports

Els concedeixen un mes per abandonar les instal·lacions i Pueyo carrega contra els germans Esteve: "han gestionat de manera nefasta el club"

Miquel Pueyo i Ignasi Amor durant la roda de premsa a la Paeria.

La Paeria confirma l'expulsió immediata del Lleida Esportiu del Camp d'EsportsJordi Echevarría

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde Miquel Pueyo ha ratificat en roda de premsa des de la Paeria que la comissió de Gestió, Cultura, Esports i Joventut acaba d'acordar per unanimitat resoldre el conveni d'us del Camp d'Esports per al Lleida Esportiu, fet que implica l'expulsió immediata del club sense acabar l'actual temporada. Concretament, el consistori dona un mes a l'entitat per abandonar les instal·lacions, tal com ha avançat aquest matí diari SEGRE.

"Tots els regidors hem fet pinya per prendre una decisió complexa, delicada i que no és agradable, però tocava ser valents pel bé de la ciutat. La imatge donada pel Lleida Esportiu els darrers mesos ha danyat la imatge de la ciutat", ha explicat Pueyo. 

Pueyo també s'ha referit als germans Esteve: "Els dirigents de la darrera etapa han gestionat de manera nefasta i inacceptable aquest club que era patrimoni de casa nostra. Cal remar amb ganes per tenir un club que sigui emblema de la ciutat, que ens presenti de forma digna en tots els àmbits", ha conclòs. 

tracking