SEGRE

MOTOCICLISME ENTITATS

El Moto Club Segre acusa la Catalana de menystenir-lo

L'entitat amb més llicències d'Espanya veu falta de criteri al concedir curses

Una vista dels assistents a l’acte d’entrega de premis de l’MC Segre dissabte passat a Bellpuig.

Una vista dels assistents a l’acte d’entrega de premis de l’MC Segre dissabte passat a Bellpuig.ALBERT GONZÁLEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del Moto Club Segre, Lluís Capdevila, va aprofitar l’acte anual d’entrega de premis i diplomes per als seus pilots, que es va celebrar a Bellpuig dissabte, per expressar el seu malestar amb la Federació Catalana, a la qual va acusar de “menystenir-nos”. Capdevila va assenyalar que “no es té en compte el rigor amb què organitzem les nostres proves i es concedeixen competicions a altres circuits sense cap mena de criteri”. Per això, per segon any consecutiu, l’MC Segre ha decidit organitzar una sola prova del Campionat de Catalunya a Bellpuig (el 24 d’abril).

Abans del 2021, l’entitat, la que compta amb més llicències motociclistes d’Espanya amb més de 300, solia allotjar fins a sis proves (dos a Bellpuig i dos més a cada un dels circuits que també té a Ponts i Lleida). “No volem que la Federació presumeixi de competició gràcies al nostre bon treball”, va concloure Capdevila. Pel que sembla, segons fonts de l’MC Segre, la principal causa de les desavinences és en la figura del president de la Federació Catalana, Josep Maria Mañé, en el càrrec des del novembre del 2016 i que va ser reelegit dos anys després.

A Ponts confien que hi hagi un relleu aquest any amb un president que recondueixi les males relacions. El mateix Mañé, que no va voler donar la seua opinió, va manifestar tanmateix el seu estupor per les declaracions que ell mateix va escoltar de Lluís Capdevila. “Em vaig quedar parat per unes opinions amb les quals no estem d’acord”, va argumentar.

Mañé va anunciar que, ben aviat, comunicarà la postura oficial de l’entitat. Altres clubs de Lleida no comparteixen aquest malestar. Maurici Codina, president de l’MC Aitona, que organitza el major nombre de proves de trial de Catalunya, reconeix que l’MC Segre “juga una altra lliga”, en relació amb l’organització de Campionats d’Espanya i, en algunes ocasions, d’àmbit internacional.

Tanmateix, va apuntar que “no sabem per què es queixen tant a Ponts, quan són els que més subvencions reben”. Per la seua part, el president de l’MC Terres de Ponent, Oriol Ginés, va admetre que “la Federació sembla que té més oblidats els clubs de Lleida” però va puntualitzar que les relacions amb el seu club “són molt bones”.

tracking