SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

El Força Lleida homenatjarà Miki Feliu davant del Girona

Demà en el descans del partit, el primer que juga l'equip en un mes

Gerard Encuentra, ahir durant la seua compareixença a la sala de premsa del Barris Nord.

Gerard Encuentra, ahir durant la seua compareixença a la sala de premsa del Barris Nord.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida aprofitarà el partit de demà davant del Girona (20.00) per rendir un homenatge a l’exjugador Miquel Feliu Badal (Manresa, 17-5-1985), que va defensar la samarreta lleidatana en dos etapes, la temporada 2011-12 i entre la 2016-2021. El jugador, que va anunciar la retirada l’estiu passat després de saber que no compliria l’any de contracte que li quedava a Lleida, va agrair aquest gest al club a les seues xarxes socials. “Gràcies @flleida per donar-me l’oportunitat d’acomiadar-me de la ciutat, la gent i el club que més he estimat.

Us espero dijous al Barris Nord”, va escriure al seu compte de Twitter. Miki Feliu va jugar més de 200 partits amb el Lleida, 177 dels quals oficials. El de demà és un dels cinc encontres que té ajornats el Força Lleida a causa de la Covid, bé per casos als equips rivals o en el propi.

Serà també el primer des del dia 17 de desembre, quan l’equip es va imposar a l’Osca. “Són 34 dies sense competir, que se’ns han fet llargs a tots”, va explicar ahir el tècnic de l’equip lleidatà, Gerard Encuentra. “A veure com estem davant d’un gran rival.

Han estat unes setmanes en què hem anat preparant partits que no s’han jugat i al final et centres en el que depèn de tu. La part positiva és que tenim un equip que treballa molt bé. Tenim moltes ganes de competir”, va admetre l’entrenador lleidatà.Gerard Encuentra va destacar del Girona que “des que hi va arribar Marc Gasol són un equip nou.

Els ha canviat l’estil de joc.. Ja tenien un bon equip però l’arribada del Marc els ha donat més recursos i més alegria. Però juguem a casa i ens hem de fer forts”, va assenyalar.

El matx, amb la presència de l’exjugador de l’NBA a l’equip gironí, ha despertat molt d’interès i fonts del club van explicar que ahir ja s’havia superat el miler d’entrades venudes. Amb la limitació del 70% actual, la capacitat del recinte és d’uns 4.200 seients. Sobre el canvi de protocol de la FEB, que ara permet jugar partits fins amb quatre positius en un equip, Encuentra va dir que “arriba tard.

S’havia d’haver fet abans i ara hi ha equips que en surten beneficiats i d’altres no. S’hauria d’haver fet abans”.

tracking