SEGRE

FUTBOL ENTREVISTA

Jesús Imaz: "Espero tornar a jugar d'aquí a quatre mesos"

Jesús Imaz, lleidatà a la Lliga polonesa, es recupera a casa d'una doble operació

Imaz, recuperant-se a Lleida de la lesió al genoll esquerre.

Imaz, recuperant-se a Lleida de la lesió al genoll esquerre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jesús Imaz (Lleida, 1990) passa pel seu calvari particular. El davanter, que compleix la quarta temporada al Jagiellonia de la Primera divisió polonesa, es troba a Lleida recuperant-se d’una doble operació al genoll esquerre en mans del doctor Ramon Cugat. “La primera operació, el 26 de novembre, va sortir molt bé, però vaig patir fibrosi i no podia doblegar la cama, així que em va haver de tornar a operar just abans de Nadal”, explica Imaz, que es va dislocar la ròtula i va patir una ruptura del tendó medial després de rebre l’entrada d’un company durant un entrenament.

Fins al moment, Imaz havia marcat set gols i donat dos assistències en 13 partits: “És una pena perquè estava fent bons números, però en funció de com evolucioni la lesió el metge creu en quatre mesos podria estar jugant de nou”, assegura el futbolista, que dos vegades per setmana acudeix a rehabilitació amb el seu amic i preparador físic Joel Donés, ex del Lleida Esportiu i un dels creadors d’Entrenna. Imaz tornarà a Polònia d’aquí a pocs dies per continuar allà la seua recuperació, però en els dos mesos que porta a la ciutat està al corrent de la situació que travessa el Lleida Esportiu, en el qual va jugar des de la seua fundació l’any 2011 fins que el va fitxar el Llagostera de Segona el 2014. “Sembla que el club desapareixerà tard o d’hora i és una pena amb l’afició que té”, assegura, alhora que en critica els propietaris.

“No pot ser que estiguin fent les coses tan malament i jugant amb la vida personal i futbolística dels seus jugadors, perquè estem parlant de famílies que necessiten els diners per viure i no estan donant la cara”, afirma, taxatiu, el jugador.Sobre el seu futur personal, admet que no es planteja per ara deixar el seu club, el Jagiellonia. “La Lliga polonesa és competitiva, tinc una oferta de renovació sobre la taula i hi estic molt a gust, així que si hagués de canviar d’equip seria per jugar en un altre país”, conclou.

Imaz, recuperant-se a Lleida de la lesió al genoll esquerre.

Imaz, recuperant-se a Lleida de la lesió al genoll esquerre.

tracking