SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

La plantilla del Lleida Esportiu desconeix si hi ha pla de viatge per anar al Prat mentre continuen marxant jugadors

El Lleida dona la baixa al preparador físic David Ramos i se'n va el lateral Álvaro

El tècnic del Lleida, Gabri Garcia, ahir durant l’entrenament al camp Annex.

El tècnic del Lleida, Gabri Garcia, ahir durant l’entrenament al camp Annex.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu es va exercitar ahir a l’Annex, després de plantar-se dimecres, al poder obtenir els serveis de dos fisioterapeutes, però sense saber si hi ha pla de viatge per anar a jugar aquest diumenge contra el Prat (12.00) i sense que el club hagi comunicat si farà els tests Covid preceptius. Tampoc no saben qui s’encarregarà de tramitar l’alta mèdica d’Alpha (ho feia fins ara el físio Rafel Cano, de baixa mèdica), i més tenint en compte que l’equip està al límit de fitxes del primer equip.

El club només va donar senyals de vida per donar la baixa federativa al preparador físic David Ramos, que havia sol·licitat a l’RFEF l’alliberament de la seua fitxa a causa que no ha cobrat ni una sola nòmina des que va arribar a l’estiu. El proper dia 28 –el mateix dia que la Paeria celebra el ple en el qual decidirà l’expulsió del club del Camp d’Esports– tindrà un acte de conciliació amb els propietaris del Lleida i espera que es posi fi a aquesta etapa en la qual tot han estat obstacles. “El que vull és que se m’alliberi el contracte i que em paguin tot el que em deuen”, va explicar Ramos, que era un dels tècnics juntament amb Asier Eizaguirre i Jordi Cumelles als quals el club havia dipositat un contracte de zero euros a l’RFEF sense que ells l’haguessin firmat, tal com va revelar SEGRE.

David Ramos ha posat en mans dels seus advocats la negociació amb els germans Esteve per cobrar el que li pertany. Aquests, per la seua part, ni tan sols s’han presentat en els actes de conciliació fins ara. El preparador físic sorià ja no s’asseurà a la banqueta, però continuarà treballant amb l’equip en els entrenaments com va fer ahir fins que es resolgui el seu contracte laboral.

Mentrestant, continuen marxant jugadors. Ahir se’n va anar el lateral Álvaro Martínez, que tenia fitxa del filial i estava cedit pel Betis. El tècnic blau Gabri Garcia haurà de fer veritables malabarismes per fer la convocatòria, recorrent al planter. Belló, Solano, Thomas i Deivid Andreas són, entre d’altres, els joves que es van entrenar. Va faltar a la sessió Sanku, amb símptomes Covid des de fa uns dos dies, però en el test realitzat pel seu compte ha donat negatiu.

tracking