SEGRE

DEPORTES

“Estem alleujats”

L'endemà del traspàs de la gestió del Lleida a Pereira, la plantilla ja ha cobrat una nòmina i veu el futur amb energies renovades || Javaloyes i Jordi Esteve notifiquen el canvi als jugadors

Els jugadors –només deu d’habituals al primer equip– que es van exercitar, amb el cos tècnic.

Els jugadors –només deu d’habituals al primer equip– que es van exercitar, amb el cos tècnic.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Fum, fum, fum.” Així s’expressava Gabri, entrenador del Lleida Esportiu, ahir de matinada a Twitter davant els descreguts després que es conegués el canvi en la gestió del club de mans dels germans Esteve al grup liderat per Luis Pereira. Al saltar a l’Annex al matí per a l’entrenament, els rostres dels futbolistes, amb algun somriure indissimulat, ja denotaven que el canvi havia començat a ser tangible. En menys de vint-i-quatre hores, la plantilla al complet ja havia rebut una mensualitat: “Estem alleujats, perquè molts ja estaven preparant una altra vegada el procediment abreujat per intentar sortir”, va assegurar el capità Toni Vicente, que va afegir que “ens han dit que en els propers dies intentaran que estiguem al dia amb els pagaments”.

Minuts abans i durant mitja hora, l’equip va estar reunit al vestidor amb l’home fort a Lleida del nou grup gestor, Vicente Javaloyes, i el fins ara president Jordi Esteve, que va ser autocrític. Posteriorment, la plantilla va emetre un comunicat en el compte conjunt que tenen obert a Twitter: “Volem manifestar el nostre suport al grup liderat per Luis Pereira en aquesta nova etapa com a gestors”, van assegurar, un canvi que van titllar de “necessari per a tothom” i “beneficiós per al club i els aficionats”. En el seu escrit, a més, van aprofitar per demanar a l’afició el seu suport de cara al partit de diumenge (17.00) contra el Badalona.

Per preparar aquest encontre, Gabri només va poder comptar ahir amb nou efectius del primer equip, un porter (Ramon Vila) i vuit jugadors de camp (Monterde, David López, Toni Vicente, Sanku, Moha, Mejía, Joanet i Fall –que segueix a l’espera que es desbloquegi la seua situació per poder jugar–) a més de Joel Febas i Solano, Figo, Thomas, Farré, Andrew i el porter Lluc. Amb Gaixas lesionat i Figueras fent treball de recuperació al marge, el gran maldecap serà compondre l’eix defensiu, perquè, a més, Yasser i Neeskens són baixa per Covid-19 igual que Alpha.

Preocupació per la gespa a dos dies del partit

A dos dies d’acollir el partit entre el Lleida i el Badalona, a la descurada gespa del Camp d’Esports predominen els tons marrons davant els verds i, a més, s’haurà de substituir la xarxa de la porteria de gol sud, que continua tenint un forat fruit, segons va comunicar el club el dia 10 a Twitter, d’un acte vandàlic.

Cautela a la Paeria, que avui aprovarà l’expulsió del club

L’alcalde Miquel Pueyo va valorar ahir el canvi de gestors del club i, després de recordar que avui es votarà la rescissió del conveni d’ús del Camp d’Esports, va dir que “abans de firmar un nou conveni ens assegurarem de quin és el projecte, sobretot de valors. La societat lleidatana n’ha sortit molt escaldada”. De forma similar es van expressar els grups.

El cap de l’oposició Fèlix Larrosa (PSC), que es va reunir dimecres amb Vicente Javaloyes, va dir que “exigirem garanties als nous gestors”. Elena Ferre (Comú) va indicar que “estarem a l’expectativa abans d’un altre conveni”. Marisa Xandri (PPC) va parlar de “no caure en els mateixos errors”.

Ángeles Ribes (edil expulsada de Cs) va parlar de “cautela” i “moderada esperança”. Sergio González (regidor no adscrit) va assenyalar que “demanarem transparència”.

Alguns aficionats van anar a saludar els futbolistes abans de la sessió matinal d'entrenament a l'Annex.

Alguns aficionats van anar a saludar els futbolistes abans de la sessió matinal d'entrenament a l'Annex.GERARD HOYAS

tracking