SEGRE

DEPORTES

El Lleida fitxa Nani i Dani Toribio, recupera Pladevall i desbloqueja la situació de Fall, que ja pot jugar

El Lleida fitxa Nani i Dani Toribio, recupera Pladevall i desbloqueja la situació de Fall, que ja pot jugar || Neteja a contrarellotge un abandonat Camp d'Esports per demà

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Si les primeres vint-i-quatre hores després del traspàs dels Esteve a Pereira van implicar el pagament d’una mensualitat a la plantilla, el segon va deixar dos fitxatges, Nani i Dani Toribio, a més de dos futbolistes recuperats: Fall, que ja pot jugar, i Pladevall. Dani Toribio, centrecampista gironí de 33 anys, era lliure després de desvincular-se de l’Extremadura de Primera RFEF, un altre club que travessa un delicat moment institucional. Toribio ha jugat pràcticament tota la seua carrera esportiva a Segona i fins i tot va jugar una temporada a Primera amb el Màlaga, i va arribar a disputar 21 partits.

Per la seua part, Rubén Molina Nani, lateral esquerre de 24 anys, portava sense jugar des de principi de temporada després que l’Hèrcules, amb el qual ha disputat les últimes tres campanyes a Segona B, prescindís d’ell abans de començar la Lliga. Nani ja va fer ahir el primer entrenament a les ordres de Gabri, en una sessió matinal a l’Annex en què no va ser l’única novetat. Adrià Pladevall, que va començar la temporada i va jugar quatre partits –dos de Lliga i dos de Copa RFEF– al setembre, va tornar a entrenar-se després de mesos amb la baixa mèdica.

El lateral, de 20 anys, va ser un dels futbolistes desnonats del seu pis al juny i que al desembre va intentar alliberar la seua fitxa per anar-se’n del club mitjançant el procediment abreujat que el club va esmenar. Tant ell com Nani seran presentats aquest migdia a la roda de premsa que farà Luis Pereira. Qui no hi serà serà Toribio, que surt avui de la quarantena per Covid-19.El quart nom propi és el d’Abdoulaye Fall.

Després d’estar entrenant-se des de principis de temporada sense que Gabri pogués comptar amb ell en els partits, els nous gestors van desbloquejar la seua situació federativa i podrà ser alineat per primera vegada aquesta temporada.Per tant, Gabri compta amb tretze futbolistes per al partit de demà (17.00) al Camp d’Esports contra el Badalona, un porter (Ramon Vila) i dotze jugadors de camp (Monterde, David López, Toni Vicente, Sanku, Moha, Mejía, Joanet, Febas, Fall, Pladevall, Nani i Toribio), als quals podria sumar-se el ranc Roger Figueras, que encara que ahir va fer treball de recuperació al marge, avui podria reincorporar-se al grup. Ahir van entrenar-se, a més, Solano, Figo, Thomas, Farré, Andrew i el porter Lluc, del filial. Després de setmanes parlant de fugues i pèrdues, doncs, el Lleida va rebre una generosa i necessària transfusió.

El rentat de cara també va ser al Camp d’Esports, on diversos operaris van treballar durant tot el dia i continuaran fent-ho avui perquè aquest llueixi en unes mínimes condicions de salubritat per demà. Els treballs es van centrar, sobretot, a netejar, a base de mànegues d’aigua a pressió i lleixiu, els excrements incrustats en seients, terra i escales de les grades, a recollir totes les escombraries acumulades, i a començar a adequar, en la mesura del possible, una gespa cremada per la deixadesa i el fred.

Entrades a 5 € i gratis per a nens i acompanyants d’abonats

El renovat Lleida de Pereira va prendre també les primeres decisions d’àmbit social.

Amb l’objectiu d’omplir demà tot el possible el Camp d’Esports, cada abonat podrà assistir al partit amb un acompanyant que no haurà de pagar entrada i, a més, les entrades per al duel tindran preus populars: 15 euros a tribuna i 5 a la resta del camp (gols i lateral). I, a més, totes les persones menors de catorze anys podran entrar de forma gratuïta sense necessitat de ser abonades.“Els nous gestors fan una crida a la confiança de sòcies i socis i esperen una gran assistència per omplir el camp”, deia el comunicat en el qual el club va donar a conèixer aquestes mesures, que afegia: “Desitgen comptar amb el màxim suport de lleidatanes i lleidatans disposats a deixar enrere les actuals dinàmiques i iniciar, amb la complicitat de tot el món, una nova etapa d’èxits i satisfaccions esportives”.

Un operari neteja amb una mànega a pressió els excrements de l’escut de la llotja del Camp d’Esports.

Un operari neteja amb una mànega a pressió els excrements de l’escut de la llotja del Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

Un operari neteja amb una mànega a pressió els excrements de l’escut de la llotja del Camp d’Esports.

Un operari neteja amb una mànega a pressió els excrements de l’escut de la llotja del Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

tracking