El Vila-sana cau contra el rival directe

El Gijón, 2-0 al descans, i amb la reacció de les del Pla no n'hi va haver prou

Laura Barcons, ahir durant una acció del partit a Gijón.

Laura Barcons, ahir durant una acció del partit a Gijón.LUIS VELASCO

El duel directe entre el Gijón i el Vila-sana, entre el segon i el primer, va acabar decantant-se del costat de les asturianes per un marcador (4-1) que no reflecteix la igualtat que va imperar al llarg del xoc. El Gijón va aconseguir un còmode avantatge al marcador de dos gols en el primer temps, però la reacció del Vila-sana va deixar a prop l’empat que només va impossibilitar els dos gols que les locals van marcar en l’últim minut amb les del Pla sense portera. L’inici va ser igualat i amb arribades per part dels dos equips, però la balança la va desequilibrar una escapada de Sara Roces que va transformar un tir llunyà en l’1-0.

Cinc minuts després, la mateixa jugadora va creuar la pista i de nou va batre Sandra Bento (2-0). Després d’aquests dos cops, el Vila-sana va millorar en el tram final abans del descans i, després de la represa, aquesta millora es va confirmar. I més després del gol de Luchi Agudo per la recuperació de Barcons als cinc minuts (2-1).

Amb el gol, el Vila-sana va tenir contra les cordes el Gijón, però el gol de l’empat no va arribar i, ja sense portera a la recerca del 2-2, les asturianes van aprofitar dos recuperacions per matar el partit.“Hem perdut en el primer temps, però en el segon hem estat superiors, i el més just hauria estat el 2-2”, va apuntar el tècnic Lluís Rodero.