SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana busca el play-off

Pot certificar avui davant del Cerdanyola la seua presència en la fase per lluitar pel títol || Una victòria també li retornaria el liderat, en mans del Gijón

Victòria Porta, durant l’últim partit, dissabte a Gijón.

Victòria Porta, durant l’últim partit, dissabte a Gijón.LUIS VELASCO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vila-sana viurà un dia històric avui ja que, si derrota el Cerdanyola a la seua pista (21.00), certificarà matemàticament la presència en el play-off pel títol de Lliga, que disputen els quatre primers classificats. De fet, un empat ja serviria per segellar la classificació a falta de tres jornades per al final de la fase regular. Un triomf, no obstant, serviria a les del Pla d’Urgell, d’altra banda, per recuperar el liderat que els va arrabassar el Gijón, el seu botxí dissabte passat (4-1) i que ja ha jugat el seu partit d’aquesta jornada.

Precisament, el tècnic Lluís Rodero afronta el matx amb l’objectiu de recuperar les sensacions després del duel en terres asturianes: “Esperem un partit molt complicat i el més important serà sortir concentrades, amb una bona pressió des de l’inici, i que recuperem el nostre joc, perquè hi va haver fases dissabte que no el vam tenir”, assegura Rodero. Per aquesta raó, fa una crida perquè el pavelló estigui ple: “Per a nosaltres és un factor molt important i en aquest partit més que mai després d’haver perdut a Gijón”.

En la primera volta, el Vila-sana ja es va imposar a la pista del Cerdanyola per 3-5, però el tècnic avisa que la dificultat de repetir un resultat favorable. “El cap de setmana juguen competició europea ja que l’any passat van acabar entre les quatre primeres, i sempre competeix amb tot”, va destacar. Per aquesta raó, Rodero adverteix que és “un partit trampa i molt complicat”, que han de madurar i en el qual no han de precipitar-se.

tracking