SEGRE

HOQUEI COPA DEL REI I COPA DE LA REINA

Lleida es vesteix de Copa d'hoquei patins

Des d'avui i fins diumenge l'Onze de Setembre acull la Copa del Rei i la Copa de la Reina || El Vila-sana debuta a quarts a les 21.00 amb el Liceo i el Llista ho farà demà amb el Calafell

Ahir a la tarda s’ultimaven els preparatius a l’Onze de Setembre, mentre el Llista s’entrenava.

Ahir a la tarda s’ultimaven els preparatius a l’Onze de Setembre, mentre el Llista s’entrenava.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida es vesteix de gala per acollir, des d’avui i fins diumenge, la disputa conjunta de la 78a edició de la Copa del Rei i la 16a edició de la Copa de la Reina d’hoquei patins. És la tercera vegada consecutiva que aquestes dos competicions se celebren conjuntament, per la qual cosa l’Onze de Setembre viurà, en tot just quatre dies, un total de catorze partits. En aquests duels es donaran cita els vuit millors classificats de l’OK Lliga masculina i femenina al final de la primera volta, cosa que inclou els dos representants lleidatans a l’elit, el Finques Prats Lleida d’una banda, i el Vila-sana, actual líder, per l’altra.

La competició femenina serà l’encarregada d’inaugurar aquesta històrica tercera edició simultània amb el partit entre el Palau de Plegamans, recent campió d’Europa, i el Cerdanyola (11.00 hores), encontre del qual sortirà l’hipotètic rival del Vila-sana a les semifinals. A continuació, a les 13.30, tindrà lloc el partit inaugural de la Copa del Rei, entre el Noia i l’Alcoi. El vencedor d’aquest duel s’enfrontaria al del Barça-Caldes, que serà el que inaugurarà la jornada de tarda (18.45 hores).

Qualsevol d’aquests quatre equips és un potencial rival del Llista en una hipotètica final. El quart i últim duel del dia serà de Copa de la Reina i serà el del Vila-sana, que buscarà classificar-se davant del Liceo (21.00 hores).De cara a demà, es completarà el quadre de semifinals. A la Copa del Rei debutarà el Llista amb el Calafell (20.30), i també el duel del qual sortiria el rival a semifinals dels d’Albert Folguera, el Liceo-Reus (18.00).

A la Copa de la Reina, es jugaran el Gijón-Voltregà i el Manlleu-Igualada, equips que només podrien creuar-se amb el Vila-sana a la final. Dissabte es disputaran els dos partits de semifinals dels dos tornejos i per diumenge estan previstes les dos finals. Tots els duels seran retransmesos per Lleida TV, i les entrades poden adquirir-se a través de la pàgina web de la Federació Espanyola de Patinatge i a taquilla per un preu de 15 euros el dia per avui i demà, de 20 per a les semifinals de cada competició i cada una de les finals.

Lluís Rodero: “Volem un Onze de Setembre de groc”

El Vila-sana debuta avui (21.00) buscant el bitllet per a les semifinals amb el Liceo, un rival que el tècnic Lluís Rodero considera “trampa”. “Ha guanyat equips de dalt i té molt bones individualitats”, assegura. L’entrenador espera que el fet de jugar a Lleida sigui un plus per a l’equip: “Volem a tothom vestit de groc” per afrontar un torneig que a l’equip “li fa molta il·lusió”, comenta Rodero.

“Vila-sana també és Lleida i necessitem l’ajuda de tots i totes, perquè aquestes jugadores es deixen cada dia la pell i disfruten i fan disfrutar.” Les del Pla d’Urgell sabran, abans de jugar, el seu hipotètic rival en semis, que sortirà de l’encreuament entre el Palau de Plegamans i el Cerdanyola (11.00 hores).

tracking