SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista lliga Aragonès, un dels golejadors de la Plata

El jugador del Vilafranca, que porta 30 gols, tercer fitxatge del Finques Prats

Xavi Aragonès, celebrant un gol a la Copa de la Princesa.

Xavi Aragonès, celebrant un gol a la Copa de la Princesa.DAVID VALIENTE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Finques Prats Lleida Llista ha arribat a un acord amb Xavi Aragonès, actualment al Vilafranca i un dels golejadors de la present OK Lliga Plata. El jugador de Sant Sadurní d’Anoia, de 24 anys, es converteix així en el tercer reforç de l’equip d’Albert Folguera per a la pròxima temporada, després dels porters Elagi Deitg, procedent de l’Igualada, i d’Oriol Codony, del Manlleu, que s’han compromès per 2 i 4 temporades, respectivament, com va avançar SEGRE fa setmanes. Xavier Aragonès, germà petit de Jordi, ja retirat, i de Sergi, que diumenge passat va perdre la final de la Copa del Rei amb el Reus a Lleida, es va formar a l’Escola Sant Josep de Sant Sadurní, d’on va passar a les categories inferiors del Noia, arribant a jugar al primer equip de la seua localitat tant a l’OK Lliga com a la Copa CERS.

Les últimes quatre temporades les ha passat al Vilafranca de l’OK Lliga Plata, convertint-se en un puntal de l’equip que ara jugarà el play-off d’ascens a la màxima categoria. Aragonès ja acumula 30 dianes, el seu rècord golejador en categoria sènior, i és actualment el tercer màxim realitzador del seu grup i el quart de tota l’OK Lliga Plata. Una vegada lligats Aragonès, Deitg i Codony, al Llista només li queda una plaça per cobrir de jugador de pista, després de la marxa de Bruno di Benedetto al Liceo i la retirada d’Andreu Tomàs.

Per a aquest lloc el club ha negociat amb l’exllistat Maxi Oruste, que deixa el Liceo, i amb l’hispanoargentí Julián Martínez, del Quevèrt, però l’oferta econòmica no els va seduir.D’altra banda, el Llista obrirà el play-off dissabte vinent a Reus a les 21.00 hores.

tracking