SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Les penyes de l'Aplec entraran gratis al decisiu Llista-Reus

Està en joc una plaça a l'Eurolliga 22-23 i el club vol omplir el pavelló

Vives va ser protagonista en el primer partit amb un doblet.

Vives va ser protagonista en el primer partit amb un doblet.JOAN GOMIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Finques Prats Lleida Llista està a una sola victòria d’aconseguir dos fites històriques. D’una banda, classificar-se per a les semifinals del play-off pel títol i, de l’altra, obtenir plaça per a l’Eurolliga, la màxima categoria europea d’hoquei patins, en la qual rivalitzaria amb els grans del continent. Per això ha de guanyar un dels dos encontres que queden dels quarts de final davant del Reus, el primer dels quals aquest dissabte a l’Onze de Setembre, després que dissabte passat guanyessin en terres reusenques (3-5).

Amb l’objectiu de reunir el major nombre de suports a la grada, el club ha arribat a un acord amb la Fecoll, de tal manera que els penyistes de l’Aplec que vagin al pavelló amb la samarreta de la seua colla tindran entrada gratuïta al matx. “Ja ho vam fer una vegada fa anys, i ara ho volem repetir per intentar omplir el pavelló en un partit que és molt important per al club, que pot ser històric. Seria la primera vegada que ens classificaríem per a les semifinals del play-off i també per a la màxima categoria europea, en la qual el club mai ha jugat en tota la seua història”, va recalcar ahir el president, Enric Duch.

“Hem parlat amb la Fecoll per fer una acció i que tots els penyistes que vinguin amb l’abillament de la seua penya tindran entrada gratuïta al partit. Els necessitem perquè està en joc una plaça a l’Eurolliga i l’equip està molt il·lusionat per aconseguir-ho”, va afegir. “Espero que tinguem una molt bona entrada. Animem els penyistes perquè vinguin a donar-nos suport. A veure si la podem liar una altra vegada”, va assenyalar Enric Duch.

El club retirarà les samarretes de Lluís i Andreu Tomàs a l’acabar el partit

El partit d’aquest dissabte, independentment de si es guanya o no, tindrà un final de festa emotiu amb la retirada de les samarretes dels germans Lluís i Andreu Tomàs.

El porter es va retirar fa gairebé dos anys, però el club no va poder fer-li l’homenatge per la pandèmia, per la qual cosa ara el rebrà al costat del seu germà, que ja va anunciar la seua retirada al final de la present temporada. L’acte comptarà amb un vídeo de les millors imatges de tots dos i acabarà amb la retirada de les samarretes, que quedaran penjades al costat de les de Carlos Trilla i Lluís Rodero.

tracking