SEGRE

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Pluja de medalles per al CG Lleida a Vitòria

Sis ors, cinc plates i tres bronzes

Gimnastes del CG Lleida, dalt de tot del podi a Vitòria.

Gimnastes del CG Lleida, dalt de tot del podi a Vitòria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Club Gimnàstic Lleida va aconseguir un total de 14 medalles (sis ors, cinc plates i tres bronzes) en el Trofeu Internacional Txapelgym que es va disputar a Vitòria, organitzat per la Federació Alabesa de Gimnàstica. A la Via Olímpica 1, Aran Aznar va aconseguir l’or a la classificació general, després d’obtenir tres plates en paral·lels, barra i terra. A la Via Olímpica 2 van participar per part del club lleidatà les gimnastes Zoe Cornadó, Arlet Soler i Salma Guerrero.

Aquesta última va aconseguir un bronze en barra i va acabar sisena a la general. A la Via Olímpica 3 van participar Sara Mateu i Clàudia Mateu. Sara va ser quarta a la general després de firmar un or en poltre i un altre en paral·lels.

A la Via Olímpica 4 va competir Marta Lara, que va assolir la medalla de plata a la general, al ser or en poltre i bronze en paral·lels. A la categoria Via Olímpica 5 va participar Bruna Grustan, que va signar un bronze a la general. Finalment, a la Via Olímpica 6 van competir Aina Puértolas i Clàudia Ferrando.

Aquesta va ser or a la classificació general a l’obtenir un or en paral·lels i una plata en terra.

tracking