SEGRE

El president de l'AEM: "Ens omplim la boca de futbol femení i avui al camp no hi havia ningú”

El president de l’AEM, Carlos Sisteré, lamenta la fluixa entrada i remarca que l'equip no va tenir “el suport que es mereixia".

La banqueta de l'AEM durant el partit

La banqueta de l'AEM durant el partit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Estic decebut, però no amb l’equip. S’ha demostrat una vegada més institucionalment el que importa l’esport femení. Avui és l’Aplec i semblava que jugàvem al camp del Levante, les nostres jugadores no han tingut el suport que havien de tenir.” Així de contundent es va mostrar el president de l’AEM, Carlos Sisteré, que va lamentar després del partit la fluixa entrada que va presentar el Recasens en un duel d’importància vital per a l’equip, l’últim a casa de la fase regular. “Ens ho juguem tot i ens omplim la boca de futbol femení i hem estat sols”, va constatar Sisteré.

Per la seua banda, el tècnic Òscar Cobacho, malgrat la frustració per la derrota, va recordar que l’objectiu segueix sent estar a la nova Segona la temporada vinent, ja sigui per via directa o per via play-off. “Hem vist molt fàcil ser entre les cinc primeres més de la meitat de la temporada però l’objectiu no ha canviat. Ens ho lluitarem dissabte i, si no, dimarts”, va dir Cobacho.

Per la seua part, Alexia va assegurar que “la tecla era estar més juntes i és una cosa que ens ha costat d’entendre en calent, sabíem el rival que era i ens ha jugat una mala passada la calor, el desgast i les baixes, però ja pensem només en l’Osasuna”. Mireya va reconèixer que el vestidor va acabar “tocat” però que “queda una final amb l’Osasuna i anem a buscar-la, i si hi ha un altre partit el lluitarem fins al final. Som l’AEM”.

tracking