SEGRE

Lleida Esportiu

Adidas serà la nova marca que vestirà el Lleida

El Lleida Esportiu acaba d'anunciar a través del seu compte d'Instagram que l'any que ve lluirà Adidas a la samarreta

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu vestirà Adidas la pròxima temporada. Així ho ha anunciat a través d'un directe d'Instagram aquest dijous al matí. Amb això, Adidas es convertirà en el 7è patrocinador del club, Joma i Adidas per partida doble, d'ençà que va assolir l'ascens la temporada 92/93.

El club ha firmat per 4 anys amb l'empresa alemanya. Entre les mesures que inclou el contracte entre l'equip i Adidas, s'inclou un pack de roba per tots els equips de la base, per tal que tots els jugadors del club disposin de "roba professional" durant tot l'any. A més, Adidas no només vol posar el seu nom a les samarretes, també vol "ajudar a fer créixer el club", segons han anunciat durant la presentació.

D'altra banda, Adidas es farà càrrec de les tendes físiques i on-line del club posant a la disposició del Lleida tot el coneixement de màrqueting del qual disposa la multinacional bàvara. Per acabar, també ampliaran l'espai de la tenda oficial del Lleida Esportiu

Aprofitant la presentació de la noa marca, aquí us portem un repàs per la història de les samarretes del Lleida:

1992/93 - 1995/96: ADIDAS.

Adidas va ser, possiblement, una de les samarretes més important que ha tingut el club lleidatà, la de l'ascens. Adidas va acompanyar als jugadors durant aquell 5 de juny del 1993 quan l'equip català va tocar el cel i es va alçar amb el títol de campió de segona A i va segellar l'ascens a primera divisió.

  • 1996/97 - 2002/03: KAPPA.

    Després d'Adidas, va agafar el relleu la marca italiana Kappa. Amb aquesta samarreta la UE Lleida es va establir a segona divisió. D'aquests anys, destaca el descens que va sofrir l'equip l'any 2001, quan després d'una mala temporada l'equip va acabar en l'última posició de la classificació.

  • 2003/04: BEMISER.

    Bemiser va ser l'encarregada de vestir l'equip lleidatà durant la temporada de la tornada a la divisió de plata. Després del descens, el Lleida es va marcar com a objectiu tornar a pujar, i dues temporades després, ho van aconseguir. Bemiser va vestir el Lleida durant una temporada.

  • 2004/05 - 2006/07: JOMA.

    Ja a segona A, el club va tornar a canviar de samarreta. Aquest cop, va ser el torn de Joma de vestir a l'equip, marca que acompanyaria l'equip gairebé fins al final de l'etapa com a UE Lleida i durant tota la trajectòria del Lleida Esportiu. Durant aquests anys, el club lleidatà es va posar com a meta assolir la permanència, però no va poder ser i la temporada 2005/06 va tornar a segona B.

  • 2007/08 - 2010/11: ELEMENTS.

    Els últims anys de la UE Lleida van ser representats sobre el camp per la marca Elements. Esportivament, el club va jugar a segona B durant tots aquests anys fins que, finalment, l'any 2011, el club va desaparèixer.

  • 2011/12 - ACTUALMENT: JOMA.

    Des de que el club es va convertir en Lleida Esportiu, Joma ha estat la marca que ha vestit el Lleida. Durant aquests anys, el club s'ha mantingut a segona B amb l'objectiu de pujar, però tot i haver jugat diversos play-off, no ho ha aconseguit mai. Ara, Adidas agafarà el relleu de Joma en cerca de l'ascens.

  • Presentació de la samarreta d'entrenament del Lleida Esportiu, ja amb Adidas

    Presentació de la samarreta d'entrenament del Lleida Esportiu, ja amb AdidasJordi Echevarria

    tracking