SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida Esportiu presenta dos patrocinadors principals

Ramon Soler, que continua fidel al club, i eTelecom, que ajudarà a digitalitzar-lo

Ramon Soler, Luis Pereira i Iván Guillaumet, ahir durant l’acte de presentació en el club.

Ramon Soler, Luis Pereira i Iván Guillaumet, ahir durant l’acte de presentació en el club.X.M.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va presentar ahir dos dels seus patrocinadors principals, Ferreteria Ramon Soler i eTelecom, de cara a la pròxima temporada en què el club s’ha fixat ingressar per aquest concepte de patrocinis 529.650 euros, com fa uns dies va admetre el director general, Vicente Javaloyes. Ferreteria Ramon Soler segueix fidel al seu suport al club, ja que fa moltes temporades que el patrocina. La seua aportació serà la dels anomenats Patrocinador Or, a raó de 4.000 euros durant deu mesos (40.000 euros en total), i que segons els barems establerts pel club li dona dret a figurar al dors de la samarreta o dels pantalons, això sí, compartit amb una altra marca.

Ramon Soler, copropietari amb el seu germà Eduard d’una marca que compleix aquest any el seu centenari, va dir que continuaven apostant per patrocinar l’equip “perquè el senyor Pereira transmet calma i optimisme”.Quant a eTelecom, l’operadora de telecomunicacions amb més de vint anys a Lleida, és nou en el patrocini al club. Serà un Patrocinador Bronze, per la qual cosa la seua aportació serà de 10.000 euros, a raó de 1.000 euros mensuals durant deu mesos. El director comercial, Iván Guillaumet, va explicar que comparteixen amb el club la mateixa filosofia d’“honestedat, transparència i saber fer”.A més, eTelecom ajudarà en el procés de digitalització del Camp d’Esports.

En aquest sentit, Vicente Javaloyes va assenyalar que “algun dia ens agradaria tenir un estadi 5G i fer de l’espectacle al Camp d’Esports una experiència única per a l’aficionat”.El president del Lleida,Luis Pereira, que va acompanyar els dos patrocinadors en l’acte, va dir que “volem ser un vehicle de comunicació positiva per als nostres patrocinadors. Hem tancat un capítol i obrim una cosa nova que és un desafiament”.Pereira no va dubtar a tornar a desmarcar-se de l’anterior gestió dels Esteve, als quals va llançar una pulla sense anomenar-los. “Tots els diners que entrin al club no sortiran del club, ni tampoc seran desviats. La filosofia en un club està molt bé, però aquí l’important són els fets i pagar”, va concloure.

El club confirma la marxa de Gabri

El club va confirmar ahir oficialment la marxa ja coneguda del tècnic Gabri Garcia, que es va acomiadar per carta a les xarxes amb agraïment per a jugadors, col·laboradors i actuals gestors. Pereira va dir que es va assabentar de la decisió de Gabri “tornant d’Elda”.

Avui pàdel i dinar de plantilla i staff tècnic

La plantilla es va entrenar per últim cop aquesta temporada i ho va fer sobre la gespa del Camp d’Esports. Avui, els jugadors i l’staff tècnic viuran una matinal de convivència abans d’acomiadar-se jugant a pàdel a l’Ekke i compartint després taula i estovalles.

Presentació de la nova roba esportiva

El Lleida presentarà aquest matí la seua nova marca de roba esportiva. En les últimes temporades havia estat Joma. D’altra banda, Luis Pereira va revelar ahir que en alguns hotels i restaurants encara els reclamen deutes de l’època dels anteriors gestors.

tracking