SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

L'Alpicat fitxa l'entrenador del Noisy francès

Jordi Expósito, campió de la Copa de França el 2020 || Firma per 2 anys i un altre d'opcional

Jordi Expósito, al conquerir la Copa de França amb el Noisy.

Jordi Expósito, al conquerir la Copa de França amb el Noisy.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jordi Expósito, més conegut com Sito, és el nou entrenador de l’HC Alpicat en substitució de Xavi Roy, que portava una dècada al capdavant de l’equip. El tècnic de Capellades, de 45 anys, arribarà després de completar una gran trajectòria a França, especialment al Noisy Le Grand, amb el qual va conquerir la Copa de França la temporada passada, el primer títol en la història de l’entitat. Expósito ha firmat per dos temporades amb una tercera d’opcional en cas d’aconseguir l’ascens a l’OK Lliga.

Com a jugador es va formar al Capellades i en edat júnior va fitxar pel Barça, on va estar dos anys abans de jugar amb el Piera a la màxima categoria estatal, llavors anomenada Divisió d’Honor, a finals dels noranta. Va ser-hi tres campanyes, després una al Traviesas de Vigo i dos més al Cerdanyola, ambdós de Primera divisió. En el tram final de la seua carrera va obtenir tres ascensos, dos amb el Calafell, a Plata i a OK Lliga, i un altre amb el Vilafranca a la màxima categoria, per després tornar al Capellades, on va penjar els patins i va iniciar la carrera com a entrenador.

En les cinc campanyes que va dirigir l’equip del seu poble va ascendir de Primera Catalana a OK Plata. Fa tres cursos va decidir provar sort a la Primera divisió de França, primer dirigint el Nantes i les dos últimes el Noisy, equip que enguany ha estat el rival del Finques Prats Llista a la fase de grups de la WS Europe Cup. Amb el Noisy va fer història la temporada passada conquerint la Copa de França, el primer títol en la història del club, i aquest any l’ha portat per primer cop fins a quarts de final d’Europa.

Amb la vacant d’entrenador ja coberta, a l’Alpicat només li falta incorporar el substitut de Mats Zilken, que ha fitxat per l’Igualada, com va avançar SEGRE, ja que la resta de components de l’equip continuen una temporada més.

tracking