SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida Esportiu ja té 'lligat' el relleu de Gabri i el seu staff

El nou tècnic ha entrenat aquesta temporada i ha de desvincular-se del seu club

Gabri, dissabte passat després del partit davant del Sestao disputat a Elda.

Gabri, dissabte passat després del partit davant del Sestao disputat a Elda.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

De la terna inicial amb què el Lleida Esportiu va delimitar la seua recerca de l’entrenador que rellevarà Gabri només n’ha quedat un. El tècnic que dirigirà el Lleida la pròxima temporada ja ha arribat un acord amb el club que presideix Luis Pereira i només està pendent de resoldre uns serrells i desvincular-se de l’equip que ha entrenat aquesta temporada.

El seu perfil respon al que el club blau buscava, amb un perfil molt marcat, i és que fos jove, amb fam de continuar creixent professionalment i amb un futbol en el qual l’equip sigui valent i protagonista davant de qualsevol rival. És a dir, algú que reculli el llegat que va deixar Gabri i segueixi la línia marcada pel tècnic de Sallent, del qual Luis Pereira volia que complís el seu contracte de dos temporades més perquè confiava en ell.

Pel camí fins a l’elecció del nou tècnic, que el Lleida espera pugui ser anunciat la propera setmana, han quedat molts oferiments, entre aquests el d’algun tècnic lleidatà que entrenava fora de Catalunya. Però l’equip de treball de Luis Pereira tenia molt clar des del principi, després de conèixer que no seguia Gabri, quin perfil de tècnic volien per, aquesta vegada sí, iniciar el seu projecte de zero, ja que aquesta temporada els nous gestors van haver d’adaptar-se a les circumstàncies.

Al costat del nou tècnic vindrà el preparador físic que l’ha acompanyat aquesta temporada, però el segon entrenador vindrà d’un altre lloc. També aquestes dos peces de l’staff tècnic estan ja lligades pel club. Pel que fa als jugadors, poques novetats.

Hi ha interès perquè continuïn els dos futbolistes ucraïnesos, Danilo Gontxaruk i Denis Svitiukha, que han causat una bona impressió sense gairebé temps d’adaptació i venint d’una situació tan traumàtica com és la invasió del seu país. Gontxaruk va marcar dos gols molt importants per aconseguir entrar en el play-off i Svitiukha, que es va lesionar, també ha mostrat bons detalls tècnics i que, començant una temporada des del principi, podria ser un jugador important.

Quant a incorporacions, estan molt avançades les negociacions per un lateral dret polivalent.

tracking