SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Vila-sana fitxa dos jugadores del Cerdanyola

L'argentina Daiana Silva i Maria Figuerola i només falta tancar una portera

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va rebre l’equip femení pel seu ascens històric a l’OK Lliga.

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va rebre l’equip femení pel seu ascens històric a l’OK Lliga.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vila-sana ja ha donat pràcticament per tancada la plantilla per a la temporada vinent amb el fitxatge de l’argentina Daiana Silva i de Maria Figuerola, ambdós procedents del Cerdanyola. A l’equip, que tornarà a entrenar Lluís Rodero i que aquesta temporada va arribar a les semifinals de la Lliga i es va classificar per a Europa, només li falta tancar una portera, amb la qual el club ja ha arribat a un acord, a falta només de la firma del contracte. Aquestes tres seran les úniques incorporacions de l’equip, ja que, tal com va informar SEGRE el 14 de juny passat, ha renovat set jugadores d’aquesta temporada.

Es tracta de les també argentines Vale Fernández, Luchi Agudo i Julieta Fernández –que s’incorporarà al gener–, a més de Maria Porta, Victòria Porta, Laura Barcons i la portera portuguesa Sandra Coelho. Les úniques baixes són l’argentina Flor Felamini, que ha tornat al seu país, i la portera Laia Navarrete.D’altra banda, Luchi Agudo, que no va poder jugar l’últim partit davant del Palau de Plegamans per una lesió al genoll esquerre, té només una distensió del lligament intern, per la qual cosa el període de baixa és de tres setmanes.

Alpicat homenatja el femení pel seu “èxit històric”

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va qualificar ahir d’“un èxit històric” l’ascens de l’equip femení d’hoquei perquè a Alpicat “mai hauríem pensat, ni tan sols somiat, tenir un equip d’hoquei femení a l’OK Lliga”. L’ajuntament va oferir una recepció a l’equip amb motiu de l’ascens en el qual, a més de la plantilla, cos tècnic i president, Ricard Vizcarra, va assistir el subdelegat del Govern espanyol, José Crespín, i Sisco Sapena, responsable de Lleida.net, patrocinador de l’equip.L’alcalde, Joan Gilart, va entregar una placa al president, Ricard Vizcarra, en reconeixement a la seua aportació a l’esport d’Alpicat i la capitana, Núria Jové, va entregar a Gilart un quadre amb fotos de l’equip. El club va lliurar una medalla a cada jugadora. 

tracking