SEGRE

FUTBOL ENTITATS

Neix a Lleida un nou club femení, el Terres de Lleida CFF

Té jugadores des de la categoria prebenjamina fins a un equip sènior || Competirà des del setembre, descentralitzat en tres seus: Rosselló, Cervera i Mollerussa

Imatge d’una de les activitats de portes obertes organitzades pel club.

Imatge d’una de les activitats de portes obertes organitzades pel club.

Creat:

Actualitzat:

El futbol femení farà un pas més a la província de Lleida amb el naixement del Terres de Lleida CFF, una nova entitat exclusivament amb equips femenins que començarà a competir la temporada vinent en totes les categories de futbol base –començant per prebenjamí–, a més d’un altre equip sènior. L’entitat no tindrà una sola seu, sinó que repartirà els equips entre Rosselló, Cervera i Mollerussa. Així, es convertirà en el primer club femení descentralitzat de la província.

“La intenció és atansar-nos al màxim de jugadores possible i posar-ho fàcil perquè continuïn practicant l’esport”, va declarar Jordi Martínez, un dels ideòlegs de l’entitat, juntament amb Andrés Ibáñez.Els dos exerciran com a directors esportius, una etapa nova per a ells després de treballar com a entrenadors als equips femenins de l’AEM fins al final de la temporada 2020-21. Martínez reflexionava que la seua etapa anterior els ha ajudat a tenir una visió global: “No volíem continuar entrenant, però sí vinculats a les categories femenines. La nostra experiència ens ha permès veure el potencial que hi pot haver, però també els punts febles i ara volem minimitzar-los.

Vam veure que els desplaçaments per anar a entrenar-se des dels municipis d’origen era una raó que influïa en el fet que moltes noies ho deixessin. Per això ens hem col·locat en tres punts estratègics de la província, perquè tinguin l’esport a prop.” Cada seu tindrà un equip en totes les categories de formació fins al juvenil-cadet, quan s’unificarà en un únic equip a Rosselló, on també hi haurà l’equip sènior. “La nostra intenció també és aconseguir l’excel·lència esportiva, per aquest motiu, a partir de llavors volem unificar-ho tot i costejar els viatges a les jugadores”, valorava Martínez.

Imatge d’una de les activitats de portes obertes organitzades pel club.

Imatge d’una de les activitats de portes obertes organitzades pel club.

tracking