SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

“No contemplem que el Lleida no participi a la Lliga”

Avui acaba el termini perquè l'RFEF tramiti la inscripció de l'equip lleidatà

Nani, amb la pilota controlada, durant la sessió d’entrenament de l’equip a Alguaire.

Nani, amb la pilota controlada, durant la sessió d’entrenament de l’equip a Alguaire.LLEIDA ESPORTIU

Creat:

Actualitzat:

El termini perquè la Federació Espanyola de Futbol tramiti la inscripció del Lleida Esportiu a Segona RFEF acaba avui. Malgrat això, la visió del club és de convenciment que així serà. “No passa per la nostra ment que el Lleida Esportiu no pugui participar a la Segona RFEF”, va declarar ahir el director general, Vicente Javaloyes, després de l’entrenament de l’equip a Alguaire.

Javaloyes va recalcar que “hem complert tots els requisits i garanties que sol·licitava la Federació. El missatge és de tranquil·litat absoluta. Divendres estava tot aportat i esperem la validació perquè la situació del club és peculiar”.Encara que el director general va reconèixer que “la documentació a aportar és molt important, perquè tot l’anterior va desaparèixer”, va mostrar la seua seguretat més absoluta que l’equip participarà a Segona RFEF.

“Ni m’he posat a pensar en la possibilitat de no estar inscrits. Tinc clar que hem complert i no passa per la nostra ment haver d’aplicar un pla B.”Segons el club, les “dos coses més importants” a solucionar eren “pagar tots els deutes que van aparèixer fins a l’últim minut amb AFE i la Federació, a més de complir amb la garantia econòmica (l’aval de 300.000 euros). Totes dos coses estan fetes”, va assegurar.

D’altra banda, Nani va atendre ahir els mitjans per primera vegada des que va formalitzar la seua renovació. El lateral alacantí va dir que “va ser clau que ja coneixíem el cos tècnic d’abans, per decidir-me i seguir aquí” i lluitar per a “mínim repetir el play-off i tenir l’ascens com a aspiració màxima. El projecte és clar i aquesta és l’ambició que hem de tenir tots”, va afegir.

De cara al doble enfrontament del cap de setmana, contra Castelldefels i Andorra, el defensa va reflexionar que els servirà per posar en pràctica els nous conceptes contra dos rivals molt diferents.En la mateixa línia es va expressar Ramon Vila. El porter va explicar que “l’equip vol mostrar bones sensacions en els dos partits per afrontar el que esperem que sigui un gran any”, en el qual ell buscarà poder “jugar el màxim de minuts possibles”.

tracking