SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Rebuda d'estrella a Lewandowski

Més de 57.000 aficionats acudeixen al Camp Nou per assistir a la presentació de Robert Lewandowski || El davanter es va dirigir en català als seguidors

Joan Laporta i Robert Lewandowski, ahir durant la presentació del davanter polonès.

Joan Laporta i Robert Lewandowski, ahir durant la presentació del davanter polonès.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Lewandoswki va viure un bany de masses ahir, durant la presentació com a jugador blaugrana, i es va animar a parlar en català davant dels més de 57.000 aficionats que van anar a aclamar-lo al Camp Nou. “Bon dia”, va començar el davanter polonès. “Hola, culers! Estic molt content de ser a Barcelona”, agraint la rebuda: “Moltes gràcies!” “Faig el que m’agrada fer i continuo tenint les mateixes sensacions del principi, vull millorar encara aquí al Barça i quan m’aixeco sento fam, intacta, de millora. No em fa mal el fet d’anar a entrenar-me al màxim nivell. M’agrada treballar dur i em diverteix, el meu amor pel futbol és enorme i seguirà així”, va assegurar en roda de premsa.

Va afegir que la seua edat no importa. “Són números i a nivell físic no sento que tingui gairebé 34 anys, noto que puc jugar més anys al més alt nivell. Sobre el traspàs, no va ser fàcil decidir deixar el Bayern, però el perfecte pas endavant per a mi i la meua família era aquest. Finalment soc aquí, hem treballat dur per aconseguir aquest traspàs, i hem aconseguit la millor solució”, va manifestar.

“Estic tan content que és difícil trobar paraules per descriure-ho. Ha estat increïble veure tots els aficionats, tants i tants, donant-me suport per primera vegada en aquest estadi. Vull mostrar com més aviat millor el que puc arribar a fer al terreny de joc, estic molt feliç i orgullós de ser aquí”, va insistir el polonès, que fa uns dies va anar a Munic a acomiadar-se personalment dels companys i del club. Joan Laporta va incidir en l’entusiasme amb què el va rebre l’afició, mostra que “s’obre una etapa esplendorosa”.

LaLiga obligarà el club a activar una quarta palanca

Malgrat que Joan Laporta es va mostrar confiat dels ingressos que ha generat el club amb la venda de drets d’imatge, mitjançant les denominades palanques, TV3 va informar ahir que amb això no n’hi hauria prou per poder inscriure els jugadors, per la qual cosa LaLiga podria obligar el club a activar una quarta palanca, que seria la venda d’un 25 per cent addicional de Barça Studios per 100 milions més.Laporta va recordar que en dos mesos el Barcelona ha ingressat 760 milions d’euros. “Hem treballat per poder inscriure’ls tots, de fet hem treballat molt bé per reunir els requisits necessaris i si es necessita fer alguna operació més, la farem. Hem presentat la documentació i esperem la LaLiga. Hem complert i estem confiats”, i va recordar que l’entitat ha ingressat 760 milions en aquest temps, que és la suma de la cessió de drets televisius a Sixth Street (260+460) i de la venda d’un 25 per cent de Barça Studios (100).

“Ara tenim fons positius, un balanç sanejat i el compte de resultats, també. Hem fet un gran esforç, hem venut actius de forma controlada i tenim l’opció de recuperar aquests actius. S’ha treballat molt bé”, va argumentar el president blaugrana, i va afegir que estan fent “un equipàs”.

tracking