SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

L'Alguaire-Lleida d'aquest dimecres enfronta per primera vegada els germans De Mesa

L'Alguaire-Lleida d'avui enfronta per primera vegada els germans De Mesa || Adrià, davanter blau, es trobarà Roger com a tècnic de l'equip local

Roger i Adrià de Mesa, després del partit del Lleida amb el Cornellà.

Roger i Adrià de Mesa, després del partit del Lleida amb el Cornellà.

Creat:

Actualitzat:

“Tinc 37 anys i és la primera vegada que jugaré contra el meu germà un partit.” Roger de Mesa, tècnic de l’Alguaire, declarava a SEGRE que el duel entre el seu equip i el Lleida d’avui (20.15 hores) “fa molta il·lusió”. “Quan érem joves i jo també jugava parlàvem de si algun dia ens podríem enfrontar en un amistós i quan pensàvem que mai passaria, ha arribat aquest partit”, explicava Roger. El seu germà Adrià, al Lleida Esportiu des del mes de gener passat, tampoc esperava, amb 31 anys, trobar-se per primera vegada el seu germà en un camp de futbol.

“Ha tardat molts anys a arribar. Com que ens portem certa edat, tampoc hem jugat mai junts, i aquesta és una oportunitat que fa molta il·lusió”, explicava el davanter blau.Mentre Adrià jugava en diferents clubs espanyols en els últims anys, el seu germà Roger es va iniciar com a entrenador d’equips territorials i de base, una vegada penjades les botes com a futbolista. Uns camins bastant dispars que s’han ajuntat aquest estiu a Alguaire.

El conjunt de Pere Martí s’ha entrenat al camp d’aquesta localitat durant la pretemporada, cosa que va establir relacions entre els dos clubs, però que s’acaba celebrant gràcies als dos germans.“No diria que l’hem organitzat, però sí que l’hem activat”, confessava Adrià. En aquesta mateixa línia, Roger explicava la intrahistòria del partit: «Les directives ja havien parlat de poder fer-ho, però al principi no quadraven les dates. Però com que el Lleida entrena aquí, anàvem parlant per a alguna cosa que necessitaven i un dia li vaig dir al meu germà, mig de broma, a veure si fèiem un partit i ell em va dir: “Vinga, ho parlo amb l’entrenador a veure si pot ser.» I així va ser.

“Vaig parlar amb Pere Martí i Cristóbal [el director esportiu]. La disposició va ser molt bona des del principi i vam poder trobar aquesta data.”Després de tant temps volent enfrontar-se, tots dos temen no trobar-se avui. “Vaig anar a veure el Lleida-Cornellà i, per primera vegada a la meua vida, volia que traguessin Adrià del camp perquè jugués més contra nosaltres. Va jugar gairebé tot el partit, però espero que tingui algun minut”, explicava distesament Roger.

Abdoulaye Fall s’acomiada del Lleida amb un emotiu comunicat

Després que el Lleida anunciés la seua marxa, Abdoulaye Fall va emetre ahir un comunicat en el qual s’acomiadava dels “companys, staff i gran afició”, després de les dos temporades com a blau. El senegalès va agrair aquells “que m’han ajudat a afrontar els obstacles anteriors a l’arribada del nou equip de gestió del club, als quals els estic molt agraït”.

Com va avançar aquest diari, el jugador és a prop de recalar a l’Atlètic Lleida.D’altra banda, la Federació Espanyola va confirmar ahir que l’estrena del Lleida en Lliga serà el diumenge 4 de setembre, a les 19.00, a Terol.

tracking