SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

El Lleida goleja a Alguaire

Doblet de Danilo i gols d'Arnau Gaixas, Lamin i Òscar Rubio davant d'un rival de Segona Catalana || Primers minuts per al nouvingut Agüero i Pladevall, lesionat en la pretemporada

Mejía intenta controlar la pilota davant de dos jugadors de l’Alguaire.

Mejía intenta controlar la pilota davant de dos jugadors de l’Alguaire.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va resoldre amb solvència el setè partit de pretemporada amb una golejada (0-5) a l’Alguaire, equip de la Segona Catalana i que afrontava el segon partit de preparació. Els de Pere Martí van deixar clara la diferència de categories abans del descans (0-4) amb un rival molt animós, que hi va posar ganes, però que no va aconseguir rematar ni una sola vegada entre els tres pals d’Iñaki Álvarez, que va jugar els primers 45 minuts, i de Ramon Vila, que ho va fer a la represa. Un doblet de Danilo Hontxaruk i tres gols més d’Arnau Gaixas, Lamin Juwara i Òscar Rubio van marcar, amb claredat meridiana, la diferència existent sobre la gespa entre un equip i l’altre.

El més destacat de l’encontre, a més de la solvència defensiva d’Arnau Gaixas i la velocitat mostrada per Alpha Bagayoko, que està realitzant una més que notable pretemporada, va ser el debut de Juan Cruz Agüero, que es va quedar sense jugar diumenge contra el Cornellà a Sant Pere Molanta per problemes burocràtics, i que va mostrar esclats de qualitat en els 60 minuts que va estar al camp. També va gaudir dels primers minuts, 30 exactament, Adrià Pladevall, lesionat des del començament de la fase de preparació de l’equip.El primer temps va ser clarament del Lleida, que ahir va vestir la tercera equipació, que ja va poder inaugurar el marcador en sengles rematades de Danilo (17’) i de Lamin (19’), a les quals va respondre amb encert el porter local Mario. Però al final van arribar els gols.

Arnau Gaixas, a la sortida d’un córner va marcar el 0-1 (22’) i cinc minuts més tard Danilo, des de la vora de l’àrea, establia el 0-2. Ja a la recta final d’aquest primer període arribarien dos gols més en una bona rematada de Lamin (40’) i en una jugada personal de Danilo (42’) que firmava el primer doblet com a jugador del Lleida Esportiu. Després del descans, l’Alguaire es va deixar anar i el Lleida va jugar amb una marxa menys i sense trepitjar mai l’accelerador encara que no li va impedir gaudir de nombroses ocasions de gol.

Només va fructificar la d’Òscar Rubio (70’) després d’una gran assistència d’Alpha Bagayoko per posar el 0-5 final a l’electrònic.

Javaloyes no preveu que es retardi l’inici de la Lliga

Vicente Javaloyes, director general del Lleida Esportiu, es va mostrar convençut que la competició a Segona RFEF s’iniciarà el 4 de setembre, amb tota normalitat, malgrat la petició del Cerdanyola que es paralitzés, de forma cautelar, fins que es resolgui la seua reclamació davant de la Federació, que va atorgar la plaça vacant a l’Estepona. “La reglamentació”, va assegurar Javaloyes, “és clara en aquest sentit sense entrar en qui té o no raó en aquest litigi”.Per una altra part, Pere Martí que, finalment va ser a la banqueta blava, malgrat absentar-se a l’entrenament del matí per una indisposició, va dir que “ha estat un partit més de pretemporada en el qual hem demostrat que continuem millorant”.

Mejía intenta controlar la pilota davant de dos jugadors de l’Alguaire.

Mejía intenta controlar la pilota davant de dos jugadors de l’Alguaire.CARLES MIRANDA

Mejía intenta controlar la pilota davant de dos jugadors de l’Alguaire.

Mejía intenta controlar la pilota davant de dos jugadors de l’Alguaire.CARLES MIRANDA

tracking