SEGRE

ATLETISME CURSES DE MUNTANYA

La Rialp Matxicots espera 1.000 participants

Se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre

Un moment de la presentació de la Matxicots, ahir a l’ajuntament de Rialp.

Un moment de la presentació de la Matxicots, ahir a l’ajuntament de Rialp.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una de les proves clàssiques del calendari de trails, la Rialp Matxicots, celebrarà els propers dies 17 i 18 de setembre l’edició número 12, en la qual l’organització, l’ajuntament de Rialp, espera la participació d’uns 1.000 atletes, entre les diferents curses proposades. El dissabte 17 es disputarà la nova distància, la Trail, de 50 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell, juntament amb la Mitja, de 21 km i 1.500 metres, així com la modalitat no competitiva, una caminada de 10 quilòmetres. Diumenge, dia 18, serà el torn de la Rialp Matxixics, una carrera per a nens i nenes de 3 a 16 anys i que en anteriors edicions s’havia celebrat en una data diferent.

L’objectiu, segons va explicar l’alcalde, Gerard Sabarich, és que la prova torni a ser la millor Ultra Trail de Catalunya, com va ocórrer el 2021.

Coincidint amb les carreres, s’organitzen en aquesta localitat del Pallars Sobirà diferents activitats paral·leles, ja que s’hi espera la presència d’unes 3.000 persones durant el cap de setmana, la qual cosa representa un gran impacte econòmic en un municipi que ha apostat per l’esport.

tracking