SEGRE

ELS DETALLS

VÍDEO | El Barça guanya 3-0 al Sevilla i segueix imparable

El Barça, amb gols de Raphinha, Lewandowski i Eric Garcia, suma la tercera victòria a la Lliga davant d'un trasbalsat Sevilla || L'equip de Xavi domina les àrees i la davantera mostra una pegada que fa creure que és capaç d'aspirar a tot aquesta temporada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona segueix imparable al vèncer per 0-3 un Sevilla impotent, sense idees ni efectivitat en atac, i va encadenar el tercer triomf amb un partit molt seriós i solvent al Ramón Sánchez Pizjuán, en què va marcar la diferència amb els gols de Raphinha, Lewandowski i Eric Garcia, contra un rival que continua sense guanyar. El renovat equip de Xavi Hernández va donar continuïtat a les bones sensacions de la golejada al Valladolid i al triomf a Sant Sebastià (1-4) i va demostrar tenir aquest any una plantilla que promet alegries. Robert Lewandowski té molt gol i s’entén amb tothom, fins ara en un trident al costat de Dembélé i Rafinha; Pedri i Gavi posen qualitat al centre del camp i darrere és fort i sòlid, amb Ter Stegen també atent amb la seua parada de rigor.La idea que ja va calar el passat curs amb el tècnic de Terrassa comença a ensenyar un Barça clar candidat a guanyar els títols que tant anhela.

Raphinha, Lewandowski, en el primer temps, i un Eric Garcia que va firmar el seu primer gol professional van sumar el 0-3 i 10 punts, a dos del líder Reial Madrid. El Barça va castigar en la primera que va trobar Lewandowski. Gavi va robar al centre del camp, Dembélé va llançar la carrera, el polonès va superar Bono i Fernando la va treure sota pals, apareixent Rafinha per fer el 0-1.El quadre culer va buscar la possessió i frenar una mica el ritme del partit, mentre començaven a aflorar els dubtes del Sevilla en un inici de lliga sense victòries.

Pasada la mitja hora, Koundé, exsevillista, va posar una altra bona pilota a Lewandowski i l’ex del Bayern la va controlar a l’àrea i la va enviar a la xarxa amb molta qualitat.El Pizjuán es va quedar mut i el Sevilla va demanar el temps de reflexió a la recerca de solucions al vestidor, mentre el Barça en perdonava dos més amb el mateix Koundé i una gran jugada de Dembélé. L’equip de Lopetegui va voler fer un pas endavant i en el primer minut de la represa va arribar a la meta rival amb Lamela.Treia el cap l’equip andalús quan va arribar una jugada de pissarra en el Barça, en un córner posat en curt, que va acabar en el 0-3 d’Eric Garcia. El matx començava a ser una exhibició culer, amb un Sevilla negat, encara que la pilota es passegés per l’àrea rival entre Acuña i Montiel, sense una rematada a gol.

Amb la Champions la propera setmana, ambdós entrenadors van mirar a la banqueta, on potser es va quedar algun titular als locals de cara al xoc amb el Manchester City dimarts. El Papu Gómez ho va intentar des de lluny tot just entrar, mentre que Ansu Fati i Ferran no van tenir la repercussió de Lewandowski o Dembélé. El polonès se’n va anar amb unes altres dos bones ocasions davant de Bono per haver pogut engreixar els 5 gols que porta ja, després dels doblets davant de Reial Societat i Valladolid. El partit estava dat i el Barça ja pensa en el duel de dimecres davant del Viktoria Pilsen.

Eric Garcia: “No hi ha lesió”

Eric Garcia va haver de demanar el canvi per unes molèsties, però en declaracions a Barça TV va tranquil·litzar sobre el seu estat físic: “A l’intentar tallar el xut de Lamela a la primera jugada de la segona part he notat alguna cosa, però ja venia una mica carregat de la primera part, no hi ha lesió”, va dir el central, que va tornar a fer un bon partit.

Xavi: “No tothom guanyarà aquí al Pizjuán d’aquesta forma”

L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, va destacar el gran partit del seu equip contra el Sevilla, del qual va extreure “coses molt positives” i “sobretot la victòria” perquè “no tothom guanyarà” al Sánchez Pizjuán “d’aquesta manera” per 0-3.“Hi ha coses molt positives i sobretot la victòria, al Pizjuán, 0-3, no tothom guanyarà aquí d’aquesta manera, igual que a Sant Sebastià, costarà. És molt important mantenir la porteria a zero perquè sabem el potencial que tenim aquesta temporada a dalt, és important defensar l’àrea, tapar centrades i la porteria a zero ens dona molta seguretat”, va declarar el tècnic en roda de premsa.Xavi Hernández va destacar també “com està Marc (Ter Stegen), que està en un moment sensacional”, i “la línia defensiva que està treballant molt bé”.

“Jo crec que no hem guanyat amb comoditat, ni a Sant Sebastià ni aquí. Jo no m’he sentit còmode en cap moment. Evidentment hem controlat el partit, l’hem dominat, ja amb el marcador de 0-2 es veu d’una altra manera, però per a res no ha estat fàcil”, va assegurar.Per la seua part, Ter Stegen va assenyalar que “Xavi ha canviat coses que influeixen en el treball defensiu de l’equip i això a mi m’afavoreix.

Xavi té una idea molt clara de joc i el que ens demana és una cosa que havíem deixat de fer durant els últims anys”, va concloure el porter alemany.

Raphinha celebra el seu gol, mentre Dembélé corre cap a ell.

Raphinha celebra el seu gol, mentre Dembélé corre cap a ell.EFE/ RAÚL CARO

tracking