SEGRE

"Sigues part del somni", la nova campanya de captació de socis de l'AEM

L'AEM convida tots els aficionats al futbol a formar part de la seva massa social.

"Sigues part del somni", la nova campanya de captació de socis de l'AEM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM ha posat en marxa una campanya per a aconseguir abonats per aquesta temporada 2022-23 en què l'equip femení s'ha estrenat a la Primera RFEF, en què competeixen contra 15 dels millors equips de l’estat espanyol a l'avantsala de la Primera Divisió estatal. Amb un equip renovat i un nou entrenador, el projecte de l’AEM vol il·lusionar tots els socis i seguidors del club.

Amb el lema "Sigues part del Somni", l'AEM convida tots els aficionats al futbol de les terres de Lleida a formar part de la massa social del club i ofereix un carnet familiar per a quatre persones per 100 euros per a tota la temporada i un d’individual per 50 euros

Els carnets d'abonat es poden retirar a les oficines del club de dilluns a divendres en horari de 18:00h a 21:00h. L'AEM també posa a disposició el correu electrònic secretariaaem@gmail.com  per a qualsevol dubte o informació. 

Lleida en Joc garanteix la total cobertura de tots els partits del S.E. AEM Lleida tant a casa com en tots els desplaçaments de l'equip.

tracking