SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El jugador del Lleida Esportiu que va entrenar amb Leo Messi

El jugador del Lleida Juan Cruz Agüero va coincidir-hi en una gira conjunta de les seleccions argentines || Es va formar al Barça, l'Atlètic i el Vila-real

El jugador del Lleida pressiona Messi en un entrenament.

El jugador del Lleida pressiona Messi en un entrenament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Vaig tenir l’oportunitat d’entrenar-me amb Messi, el meu ídol de tota la vida. Una experiència que mai oblidaré i que podré explicar als meus fills i nets”, explica amb humor el centrecampista del Lleida Juan Cruz Agüero, que estant convocat amb la selecció argentina sub-20 va conviure durant dos setmanes el 2018 amb l’absoluta albiceleste que en aquell temps dirigia Jorge Sampaoli, anunciat ahir com a nou tècnic del Sevilla. “Els sub-20 vam fer d’espàrring per als grans en els entrenaments durant una gira que va fer l’absoluta en la qual es va enfrontar a Itàlia i Espanya per preparar el Mundial de Rússia. De Messi impressiona tot, la seua figura per si sola. Veies en els entrenaments que li feien una passada dolenta i ell al primer toc la convertia en bona amb una facilitat sorprenent”, rememora un Agüero que no es va resistir a fer-se la foto de rigor amb el seu ídol, però que no es va atrevir ni tan sols a conversar-hi. “Quan em vaig posar al davant seu no em sortien les paraules”, reconeix amb timidesa.El futbolista de 23 anys, que va recalar aquest estiu al Lleida, va nàixer a l’Argentina, però els seus pares es van traslladar a Reus quan Juan només tenia dos anys.

“Anava per a jugador d’hoquei patins al Reus, però ho compaginava amb el futbol al col·legi i al final em vaig decantar per aquest esport”, explica, mentre recorda els inicis en diferents planters. “Vaig començar al Santes Creus i després vaig estar provant durant un temps amb Barça i Espanyol alhora, un dia en un equip i un altre dia a l’altre, fins que em va fitxar el Barça. Hi vaig estar tres anys i al dir-me que no seguia em va fitxar l’Atlètic de Madrid. Va ser on millor vaig estar i la primera vegada que sortia lluny de casa”, explica. Mentre era a l’Atlètic el van convocar per a la sub-16 i la sub-17 espanyoles, en les quals va arribar a coincidir amb el blaugrana Iñaki Peña o el madridista Brahim Díaz. I també va ser estant al club matalasser quan li va arribar la trucada de la sub-20 argentina.L’últim planter en què ha estat és el Vila-real, on va tenir com a entrenador Pere Martí.

“Ell i Miguel Álvarez em van fer créixer molt a nivell tècnic i tàctic”, assegura. Posteriorment, li va arribar la primera oportunitat de jugar en un amateur, el San Fernando, des d’on ha recalat al Lleida. “Em trobo molt a gust aquí, al club i a la ciutat, a més estic a només 45 minuts de casa dels pares. Tenim una bona plantilla i un gran grup. La victòria a Formentera ens ha anat de meravella per seguir creixent. En el meu cas vull donar el millor nivell aquí al Lleida”, conclou.

El jugador del Lleida pressiona Messi en un entrenament.

El jugador del Lleida pressiona Messi en un entrenament.

tracking