FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Atlètic Lleida supera el Sant Maure

Un gol de Domingo dona el triomf als lleidatans || El conjunt local va patir per superar la poblada defensa rival

Masegosa aguanta la pressió d’un oponent del Sant Maure.

Masegosa aguanta la pressió d’un oponent del Sant Maure.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Atlètic Lleida va aconseguir ahir el segon triomf del curs, al superar el Sant Maure per 1-0. Joan Domingo va aconseguir l’únic gol del partit després del descans, amb una potent rematada de volea a la sortida d’un córner. Malgrat que l’equip de Josep Maria Turull va tenir opcions per sentenciar, no va aconseguir augmentar el seu avantatge, encara que tampoc va patir pel triomf davant d’un rival molt defensiu.

Des d’un inici el conjunt lleidatà va dominar la pilota i es va trobar amb un Sant Maure que es va plantar amb pràcticament dos línies de cinc a defensar. Tanmateix, l’equip visitant va tenir la primera ocasió clara, obligant a intervenir Xammar. La més clara per als locals en el primer temps va ser per a Sebi, al qual van anul·lar un gol en el 36.

Els lleidatans van sortir en bloc a la segona part i, després de dos clares ocasions, Domingo va aconseguir l’únic gol del partit (1-0). Sebi hauria pogut anotar el segon just després, però va fallar en el mà a mà davant del porter. L’equip local va seguir dominant fins al final i no va patir per mantenir el triomf.

El punt de penal va decidir ahir el partit entre Alpicat i Igualada, que va acabar amb empat (1-1), malgrat que l’equip lleidatà va tenir les millors ocasions. Tommy va avançar l’Igualada en el minut 35, de penal (1-0). En el segon temps, l’Alpicat va buscar l’empat i ho va aconseguir en l’última jugada del duel, amb un penal que va anotar Vendrell (1-1), que donava als lleidatans el segon punt del curs.