Empat pobre i sense brillantor

La UE Tàrrega obté el primer punt de la temporada davant del Martinenc en un partit en el qual el joc local va merèixer més || L'empat trenca la dinàmica negativa després de dos derrotes

El Tàrrega va sumar el primer punt en un partit molt disputat en el que es va merèixer més.JOAN GÓMEZ

El Tàrrega va firmar un empat sense brillantor (1-1) davant del Martinenc en un partit en el qual els blaugranes es van merèixer més. Els locals es van posar davant en el marcador gràcies a un gol de cap de l’oportunista Alberto, que en segona jugada després d’un córner va saltar més que ningú per rematar l’1-0 i encarrilar un partit davant d’un rival igual de necessitat de punts que el Tàrrega. Era el minut 22 i els de Lluís Milà ja havien tingut dos o tres bones ocasions per trencar l’empat a zero inicial, com la de Jordi en el minut 12, o la de Jou el 16, i en ambdós ocasions la defensa visitant va poder bloquejar les rematades a boca de canó blaugrana i també la rematada d’Alberto, al 21, que el porter va treure a córner, que va acabar en la jugada de l’1-0.Després d’aconseguir el més dificil, posar-se davant i també després del possible 2-0 que Jordi va estar a punt de firmar en el minut 30, va arribar la jugada desgraciada de l’empat.

Una jugada precedida de falta en atac del Martinenc que l’àrbitre no va assenyalar va acabar, en el 38, amb el gol de Juanlu. L’empat era immerescut vist el control i bon joc dels locals. Així es va arribar al descans i ja a la segona part el partit va canviar, perquè el Tàrrega es va preocupar més de conservar el punt que de buscar la victòria.

Els visitants van estar a prop de l’1-2 però entre Yeray i el travesser ho van evitar, però les millors ocasions van ser locals, com la del juvenil Torres en el 86, que va estar a punt de ser gol.Al final del xoc, Lluís Milà, tècnic local, va dir: “Es tracta de sumar i en un partit molt disputat ho hem fet. A base del treball que estem fent ens farem respectar.” El Mollerussa va sumar tres valuosos punts (0-1), al terreny de l’Unificació Llefià, un camp petit i molt complicat. Els de Jordi Cortés es van posar molt aviat al davant en el marcador gràcies a l’execució d’una falta per part de Puiggrós en el minut 5, que es va convertir en el 0-1.

A partir d’allà la intenció del Mollerussa va ser gestionar el partit i aconseguir que anessin passant els minuts sense que els locals poguessin posar en un compromís la porteria de Bosch. L’Unificació Llefià va posar en pràctica un joc directe i va buscar trobar espais pels quals desbordar la defensa visitant, però el Mollerussa es va defensar amb encert i sense patir gaire i fins i tot va tenir alguna bona ocasió per augmentar l’avantatge en el marcador, com la de Sousia poc abans del descans, que el porter local va aconseguir desviar. Després del descans, el matx va mantenir la mateixa tònica.

Porta en va tenir una altra de bona per marcar el 0-2 que finalment tampoc es va poder concretar. A partir de llavors Jordi Cortés va introduir alguns canvis utilitzant jugadors menys habituals, pensant en el compromís de Copa del Rei dels de Pla d’Urgell contra el Cardassar balear d’aquesta setmana. La defensa visitant no es va ressentir per això i va continuar sòlida.

En la part final del partit els locals van augmentar el ritme i es van atansar una mica més però sense crear gaires conflictes a Bosch, que va finalitzar el matx imbatut.Al finalitzar el xoc, l’entrenador del Mollerussa, Jordi Cortés, va declarar: “Estic molt satisfet amb el treball fet per tot l’equip. En la temporada necessitarem la participació de tots i en aquest partit han demostrat estar preparats per intentar aconseguir tots els objectius.”