FUTBOL LLIGA F FEMENINA

El Barça, encara imparable i supera el Betis sense dificultat

Fridolina Rolfö celebra el primer gol de les barcelonistes.

Fridolina Rolfö celebra el primer gol de les barcelonistes.EFE/JOSÉ MANUEL VIDAL

El FC Barcelona va consolidar el liderat a l’imposar-se ahir al Betis (0-3) i sumar la cinquena victòria consecutiva a la Lliga F. Les blaugranes, que ja van finalitzar la temporada passada invictes, aspiren a igualar els seus números a l’actual campanya. En els primers minuts, el Barça ja va deixar clara la intenció d’atacar la porteria andalusa.

Però no va ser fins abans del descans quan Rolfö va obrir el marcador a l’aprofitar una rematada que Marta Torrejón va enviar al travesser en primera instància (0-1, min. 41). A la recta final de la segona meitat, dos gols més van deixar el resultat final en un clar 0-3.

El Barça tornarà a jugar a la Lliga el 30 d’octubre contra el Llevant a l’Estadi Johan Cruyff (12.00 h).

Japó, Costa Rica i Zàmbia, rivals d’Espanya al Mundial femeníLa selecció espanyola va quedar enquadrada al grup C del Mundial 2023 femení d’Austràlia i Nova Zelanda, amb Costa Rica, Zàmbia i Japó, segons el sorteig que es va celebrar ahir a Auckland. El Mundial es jugarà del 20 de juliol al 20 d’agost de l’any que ve en nou seus, les ciutats australianes de Sidney, Perth, Adelaida, Brisbane i Melbourne i les neozelandeses Auckland, Wellington, Hamilton i Dunedin.

El seleccionador espanyol Jorge Vilda va assegurar que “Japó és a priori el rival a batre”, encara que va destacar la competitivitat dels altres dos països amb els quals coincidirà al grup C, Costa Rica i Zàmbia.