Exhibició del Borges a casa de l'Alguaire

Un jugador de l’Alguaire mira de controlar la pilota davant la pressió d’un rival.CEA MEDIA FOTOGRAFÍA

El Borges Blanques va derrotar amb claredat l’Alguaire, que va poder contrarestar el gol inicial dels visitants però que va acabar cedint abans del descans davant d’un superior Borges (1-3, 35’). A la segona part van continuar dominant els visitants, sentenciant el partit amb el gol de Cervelló (1-4, 67’) i tancant la golejada dels visitants amb el cinquè, obra de Clivillé (1-5, 88’). Després de la victòria, el Borges Blanques puja fins a la segona posició aprofitant la punxada de l’Alcarràs, sumant un total de 19 punts, a tan sols dos punts de l’Artesa de Lleida, mentre que l’Alguaire és sisè amb 10 punts a la taula.

Canvis al capdavant de la classificació en els dos grups

En el grup 5 A, l’Artesa de Lleida és el nou líder amb 21 punts al guanyar l’Alcarràs que, després de ser líder en les anteriors jornades cau a la tercera plaça amb 18 punts i perd la condició d’invicte. En segona posició està el Borges Blanques, que va atropellar l’Alguaire. En el Grup 5 B, l’Artesa de Segre va arrabassar el liderat al Guissona després de vèncer davant del Solsona i sumar un total de 18 punts, aprofitant que el Guissona descansava aquesta jornada ja tenint 17 punts. Amb 15 punts els segueixen el Linyola i l’Agramunt, que van guanyar els seus respectius partits.