SEGRE

El Lleida Esportiu goleja l'Hèrcules i surt del descens

L'equip lleidatà es retroba amb el gol al Rico Pérez i fa gran la ferida de l'equip alacantí

El Lleida Esportiu goleja a l'Hèrcules i surt del descens

El Lleida Esportiu goleja a l'Hèrcules i surt del descensJordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha aconseguit aquest migdia una gran victòria fora de casa que el fa sortir de les indesitjades posicions de descens. La victòria arriba després d'una mala ratxa de 4 derrotes, entre lliga i copa, i es converteix en una glopada d'aire fresc per l'equip d'un Pere Martí que, fins aquest partit, estava a la corda fluixa.

L'expulsió al minut 12 de Truyols ha marcat tot el partit, ja que l'equip lleidatà ha fet molt mal a l'equip d'Alacant a través de les diverses ocasions que ha generat un ràpid Alpha Bagayoko que ha estat sens dubte el jugador del partit. El primer gol dels lleidatans ha arribat al minut 14, quan David López ha trobat porteria després de xutar la falta que ha provocat la targeta vermella de l'Hércules. La ferida de l'equip alacantí ha sigut molt gran i el Lleida ho ha aprofitat. Monterde ha marcat el segon gol al minut 30 per avançar al Lleida Esportiu per dos gols per primer cop en la temporada.

La segona meitat també ha tingut un domini clar dels lleidatans, que s'han tornat a avançar al marcador amb un gol d'Alpha que posava la cirereta a la seva gran actuació. Només cinc minuts més tard, Agüero, que havia entrat a la mitja part, va marcar el definitiu quart gol, que enfonsava a un Hércules que estava ja mort.

L'afició local, molt molesta, ha acabat amb una enorme xiulada a la directiva i aplaudint de manera irònica al Lleida Esportiu, que torna a casa amb 3 punts que el col·loquen a la dotzena posició i fora del descens.

tracking