SEGRE

Futbol

Pelé ja no respon a la quimioteràpia i passa a cures pal·liatives

L’exfutbolista té un càncer que hauria metastatitzat al seu intestí, pulmó i fetge

Pelé, en una imatge d'arxiu

Pelé, en una imatge d'arxiu(EFE/Sebastiao Moreira)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estrella del futbol brasiler Edson Arantes do Nascimento, conegut mundialment com 'Pelé', ha deixat de respondre al tractament de quimioteràpia que portava rebent des de setembre de l’any passat, quan es va sotmetre a una cirurgia per un càncer d’intestí i es troba ja en cures pal·liatives.

D’acord amb les fonts del diari brasiler 'Folha de S .Paulo', Pelé, de 82 anys, està "rebent mesures de confort" per alleujar el dolor i la falta d’aire provocats pel càncer, que ha metastatitzat al seu intestí, pulmó i fetge.

Divendres a la tarda, el Hospital Israelita Albert Einstein va informar que Pelé l’hi havia diagnosticat una infecció respiratòria, després de ser hospitalitzat dimarts per a una revaluació de la teràpia.

"La resposta ha estat adequada i el pacient, que roman en sala comuna, es troba estable, amb una millora general de la seua salut", va resar el comunicat firmat pels doctors Fabio Nasri, geriatre i endocrinòleg, oncòleg René Gansl i Miguel Cendoroglo Neto, director metge-superintendent d’Einstein.

L’hospital no ha fet comentaris al 'Folha de S .Paulo' i s’ha limitat a respondre que només es pronunciarà a través de comunicats oficials.

tracking