SEGRE

BARÇA

Ronald Araujo torna a Barcelona i podria entrenar-se dilluns vinent

Els jugadors del Barcelona que no són amb les diferents seleccions nacionals tornaran dilluns als entrenaments

Ronald Araujo torna a Barcelona i podria entrenar-se dilluns vinent

Ronald Araujo torna a Barcelona i podria entrenar-se dilluns vinentEFE Rodrigo Jimenez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El central uruguaià Ronald Araujo va tornar aquest dissabte a Barcelona, procedent de Qatar, i podria incorporar-se als entrenaments de l’equip de Xavi Hernández dilluns vinent.

Aquell dia, els jugadors del Barcelona que no són amb les diferents seleccions nacionals per al Mundial han estat citats per tornar als entrenaments després d’unes setmanes de descans.

Araujo, que va viatjar amb la selecció uruguaiana a Qatar però no va jugar ni un sol minut, es va lesionar a finals de setembre jugant amb el combinat charrúa i va haver de ser operat per un especialista finlandès d’una avulsió de l’adductor llarg de la cama dreta. Es va estimar llavors que el període de baixa seria d’uns tres mesos.

A petició del seleccionador uruguaià, Diego Alonso, el jugador va viatjar a Qatar, però el club espanyol va imposar la condició que no podia jugar perquè estava en ple procés de recuperació i va enviar dos fisioterapeutes per supervisar el mateix.

Si es compleixen els pronòstics, Araujo continuarà amb la seua recuperació i no es preveu que rebi l’alta mèdica fins finals d’any.

tracking