L'AEM guanya al Barça B (2-0) en un Recasens ple a vessar

L'AEM guanya al Barça B (2-0) en un Recasens ple a vessar

L'AEM guanya al Barça B (2-0) en un Recasens ple a vessarCarles Miranda

L'equip lleidatà suma el tercer triomf consecutiu en Lliga gràcies a dos gols matiners d'Andrea i Mariajo.

L'AEM s'ha imposat aquest migdia a un Barça B per un 2-0 que allunyen a les lleidatanes cinc punts de la zona de descens a falta del partit del Granadilla Tenerife B, que juga aquesta tarda contra l'Eibar. El Recasens s'ha omplert per gaudir de la festa de les del Segrià, que han marcat els dos gols a la primera meitat.

El primer gol ha arribat només començar el partit, al minut 4, quan Andrea ha pressionat i ha aprofitat un error de la portera blaugrana en sortida de pilota per marcar el primer gol per les locals.

La festa augmentava només 8 minuts, al dotzè de joc, més endavant perquè Mariajo rematava amb el cap i superava amb una vaselina a la portera rival per posar el 2-0 final en el marcador.

El partit ha seguit amb igualtat d'ocasions en ambdós costats, però amb la possessió clarament pel filial del Barça, que tot i jugar amb un bon joc de possessió no ha aconseguit travessar la bona defensa de l'AEM, que s'emporta la tercera victòria consecutiva després de guanyar a l'Athletic Club B i a l'Eibar i ho ha celebrat amb tots els aficionats que han saltat a la gespa quan ha sonat la xiulada final de l'àrbitra.