SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida busca refermar-se a Mallorca

Visita el filial balear, que és penúltim || L'equip blau encadena dos triomfs

Imatges del Lleida Esportiu - CD Eivissa de la temporada 2022-2023

Lleida Esportiu - CD EivissaJORDI ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu viatja avui fins a Mallorca (12.00/Lleida En Joc) per enfrontar-se al filial mallorquinista, penúltim a la taula i set punts per sota del Lleida. Així, l’equip blau vol allargar la bona ratxa de resultats, després de dos victòries consecutives per allunyar-se de la zona baixa i agafar marge contra un rival que està en el descens i, alhora, continuar escalant llocs en la classificació –arranca la jornada novè–, per no perdre de vista gairebé definitivament els llocs de play-off, ara a vuit punts.Al contrari que el Lleida, el Mallorca B està immers en una molt mala dinàmica, ja que no coneix el triomf en els últims cinc partits (3 derrotes i 2 empats). Tanmateix, el conjunt balear, acabat d’ascendir de Tercera RFEF, ha sumat vuit dels seus nou punts a Son Bibiloni.

En sis encontres com a local, ha aconseguit dos triomfs, dos empats i ha caigut amb l’Espanyol B i el Manresa, per dos 0-2.Pere Martí va subratllar en roda de premsa que el Mallorca B destaca per ser un equip “molt dinàmic, amb molts intercanvis posicionals i que és molt perillós quan se sent còmode”, característiques típiques dels filials, encara que, en negatiu “la seua falta d’experiència els pot penalitzar una mica en alguns moments”, va afegir Martí.Com a detall, entre els quatre equips filials del grup 3, el Mallorca B és el que té una mitjana d’edat més baixa, de 21,3 anys, dos anys i mig menor que la mitjana d’edat del Lleida Esportiu (23,9).

L’últim triomf lleidatà al feu del Mallorca B es remunta a l’any 2010, encara sota la denominació de la UE Lleida. Va ser el desembre del 2010, la 2010-11, en un enfrontament que es va decidir per 0-1, amb un solitari gol de Rayo. Posteriorment el Lleida Esportiu ha visitat tres vegades Son Bibiloni i no ha aconseguit vèncer. Va empatar a zero en la seua última visita (2016-17) i va perdre la 2014-15 i la 2011-12.

tracking