El Vila-sana venç per golejada

Escombra a casa el Voltregà mostrant un bon joc col·lectiu || L'equip de Rodero va sortir a totes des del xiulet inicial i va tenir en Julieta Fernández el seu estilet amb un hat-trick

Les jugadores Valentina i Julieta celebren un gol.

Les jugadores Valentina i Julieta celebren un gol.CLARA LIÁÑEZ

El Vila-sana va guanyar ahir de manera còmoda el Voltregà en un partit que va acabar amb un resultat de 7-1. Les locals van mostrar més intensitat en el joc i ambició que les jugadores visitants des de l’inici, i van demostrar per què són un dels millors equips de la competició. El duel va començar amb molta intensitat per part del Vila-sana, que va posar el 2-0 en el marcador quan únicament havien transcorregut nou minuts.

Al minut 22, Julieta va col·locar el 3-0, però en els instants finals del primer període, el Voltregà va anotar el que seria el seu únic gol del partit per arribar 3-1 al descans.Al segon període, les locals van sortir de nou amb un plus d’intensitat i decidides a emportar-se el partit sense deixar opcions al rival. Així va ser com en els dos primers minuts després de la represa, el Vila-sana va anotar dos gols gairebé consecutius, obra de Barcons primer i de l’argentina Luchi Agudo després. Les locals van ser un autèntic vendaval per a la defensa del Voltregà, que va rebre ocasions del Vila-sana durant tot el partit.

A falta de 17 minuts per al final, Valentina va ser la que va posar el 6-1. Instants més tard, va ser Julieta la que va anotar el 7-1, amb la qual cosa arredonia la seua actuació individual amb tres gols anotats.Amb aquest triomf, el Vila-sana suma 38 punts i es col·loca a tres punts dels 41 amb què compta el Palau de Plegamans, actual líder de la competició. El pròxim partit de lliga per a les lleidatanes serà el dimecres 8 de febrer a casa amb el Bigues i Riells a partir de les 21.00 hores

El conjunt lleidatà segueix a tres punts del líder Palau de Plegamans, que també va guanyar

El Fraga es va imposar ahir a l’Igualada per 5-3 en un partit en què les locals van ser superiors i van dur el partit al ritme que elles van voler.

El duel va arribar al descans amb un 3-1 que va posar de manifest el domini local, davant d’un Igualada que no va tenir opcions. A la segona part, el Fraga va col·locar un avantatge de 5-1, però l’Igualada va retallar fins al 5-3 final. Amb aquesta victòria, el Fraga es continua mantenint a les posicions altes de la taula.

“Hem de seguir sumant de tres en tres”

A l’acabar el partit, l’entrenador del Vila-sana Lluís Rodero va destacar la importància de seguir sumant punts de tres en tres en cada jornada per seguir a dalt de tot a la classificació. Al fer balanç del partit, el tècnic va apuntar que “havíem demanat a les jugadores intensitat i pressió des del primer moment, i ho han reflectit així al terreny de joc”. “Ara hem de centrar-nos en nosaltres, anar partit a partit i millorar com a equip”, va assenyalar amb relació als pròxims partits, i va avisar que “tenim coses a millorar i hem de seguir treballant”.